(închide)

„Litoralul pentru Toţi", programul prin care mergi la mare pe mai puțini bani!

 

În programul național „Litoralul pentru toți!” sunt înscrise 26 de hoteluri, din Mamaia, Eforie, Neptun, Olimp, Venus, Jupiter şi Saturn. Programul social "Litoralul pentru Toţi" ar trebui să-i ajute pe hotelieri să ţină camerele ocupate de pe 3 mai până pe 20 iunie şi de pe 30 septembrie până pe 15 octombrie, iar pe români-să meargă la mare pe mai puțini bani, căci în perioadele de vârf tarifele sunt mari! 

Vacantele pe litoralul romanesc sunt cele mai cautate de turistii români, atat pentru farmecul marii, cat si pentru atmosfera unica de vacanta. Angajații de la sistemul de stat folosesc voucherele de vacanță pentru a achita sejururile, dar sunt mulți turiști care merg la Mamaia sau alte stațiuni chiar și fără a beneficia de vouchere. Plajele sunt formate din nisip fin si pot ajunge si pana la 200 de metri latime. Pe litoralul romanesc ai multiple posibilitati de a-ti petrece timpul liber in centre de divertisment, in parcuri de distractie, fie prin practicarea diferitelor sporturi acvatice sau prin vizitarea atractiilor turistice si a rezervatiilor naturale. Colectia ofertelor pe litoralul Marii Negre include pachete de vacanta potrivite pentru toate varstele, in peste 130 de hoteluri, vile si pensiuni, dar nu toate sunt incluse în programul Litoralul pentru toți.

Iată un exemplu de ofertă din acest program:

Oferta speciala"Litoralul pentru Toti" la Hotel Fortuna din Eforie Nord în perioada: 31.05-14.06.2019 si 08.09-14.09.2019:

 102 lei/cam/zi- camera dubla
 138 lei/cam/zi- camera dubla cu mic dejun inclus
 128 lei/apt/zi- apartament
 170 lei/apt/zi- apartament cu mic dejun inclus
Minim 4 nopti cazare! Tariful include: cazare/ cazare cu mic dejun inclus, early check-in si late check-out(in limita disponibilitatii), acces gratuit la sauna exterioara si jacuzzi exterior, acces la piscina (in limita disponibilitatii).

Oferta speciala "Litoralul pentru Toti 2019" la Hotel Voila-Caraiman din Mamaia în perioada: 01.06-24.06.2019 si 01.09-16.09.2019:

 600 lei/cam/pachet- camera dubla
 750 lei/cam/pachet- camera dubla cu mic dejun
1250 lei/cam/pachet- camera dubla cu demipensiune
Pachetul include: 5 nopti cazare in camera dubla cu servicii de masa specificate.

Oferta speciala "Litoralul pentru Toti" la Hotel Majestic din stațiunea Jupiter în perioada 30.05-13.06.2019:

32 lei/pers/zi- loc in camera dubla
52 lei/pers/zi- loc in camera dubla cu mic dejun
Minim 5 nopti cazare! Facilitati copii: Gratuit 1 copil pana la 10 ani cu pat suplimentar inclus.

Toate agențiile de turism vă pot oferi aceste pachete în limita disponibilității!

Dacă ai primit vouchere de vacanță de la angajator, trebuie să știi câteva lucruri despre acestea: (blog.tui-travelcenter)

Pot fi folosite doar la unități de cazare sau la furnizori de servicii din țară, care acceptă astfel de vouchere. Numărul unităților este mare și acoperă întreaga țară. 
Deși voucherele au un termen de valabilitate, pot fi folosite pentru vacanțe viitoare. Dacă ai vouchere de vacanță care expiră în iunie, poți achiziționa  vacanțe în Septembrie, atâta vreme cât trimiți plata către unitatea de cazare până în aprilie.
Voucherele nu pot fi restituite. Odată ce ai plătit cu vouchere de vacanță și vrei să renunți la călătorie, nu poți primi voucherele înapoi. Tocmai de aceea, este bine să îți alegi cu mare atenție vacanța.
Valoarea unui tichet de vacanță este de 1450 de lei și este oferit de toți angajatorii din sistemul public.
Voucherele pot fi folosite doar pentru servicii turistice, de cazare, masă sau recuperare a capacității de muncă. De asemenea, pot acoperi și cheltuieli de călătorie sau divertisment, atâta vreme cât acestea se regăsesc în pachetele turistice.
Atunci când se plătește cu vouchere, nu se poate primi rest în bani. Acestea trebuie să fie cheltuite în întregime.

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste