(închide)

„Marea Defilare a Centenarului”: Caravana membrilor Wild Rovers din Bumbești-Jiu a făcut senzație!

 

Membrii Asociaţiei Hoinari în Sălbăticie (Wild Rovers) din Bumbeşti Jiu au sărbătorit într-un mod inedit Centenarul Marii Uniri: zeci de mașini de teren au format o caravană și au „defilat” de la Târgu-Jiu la Vulcan (HD) retur la Schela (Gorj). Acţiunea lor s-a intitulat „100 de maşini pentru 100 de ani - Marea Defilare a Centenarului”. „O plimbare de la Târgu Jiu – Sadu – Lainici – Vulcan - Schela”, au spus reprezentanţii Wild Rovers, descriind evenimentul.

Defilarea zecilor de mașini de teren a început la Coloana Infinitului și a continuat pe un traseu bine stabilit prin Târgu-Jiu, caravana Wild Rovers fiind escortată de Poliția Rutieră. Traseul a continuat până la Bumbesti-Jiu, tinerii participanți depunând coroane de flori la monumentele din localitate, dar și din Lainici si Schela. Pe străzile din Târgu-Jiu, trecătorii au admirat mașinile de teren „dotate” cu steaguri tricolore și conduse de tineri entuziaști! „Este o super idee! Și toți cei care conduceau erau tineri. Foarte frumoasă inițiativa lor!”, a spus Alin din Târgu-Jiu. „Văzusem ceva pe ziare, dar mă bucur că am putut să îi văd pe stradă! Frumoasă treabă. Interesant mod de a celebra Marea Unire. Mai aude lumea și de bine de la Târgu-Jiu”, a spus un alt trecător.

Asociația "Hoinari in Sălbăticie" a continuat sărbătorirea Marii Uniri cu o masă tradițională în compania formației "Daniel Vancea Band" la sediul asociației din comuna Schela.

Galerie foto




Vizualizări: 809

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste