Academia de tenis Florin Mergea, alături de David în lupta sa împotriva cancerului

 

David Mărăcine este elev în clasa a IX-a la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu din municipiul Târgu-Jiu. Chiar înainte de Paște, copilul a fost diagnosticat cu Sarcom Ewing. David și familia sa au mare nevoie de sprijin financiar. Academia de tenis Florin Mergea va organiza un eveniment caritabil pentru David.

David are alături un om deosebit, mama lui adoptivă care îi oferă sprijin necondiționat. Putem să-l susținem și noi pe David să revină la o viață normală, donând orice sumă în contul:
IBAN: RO75INGB0000999911863631
Titular cont: Loredana Larisa Brânzan
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Aflând povestea lui David, tenismenul gorjean Florin Mergea a decis să se implice.

„Academia de tenis Florin Mergea organizează miercuri, 15 iunie, ora 18:00, un eveniment caritabil, în sprijinul lui David, un tânăr de 15 ani care are nevoie de suportul nostru. David este elev la Colegiul naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu şi comunitatea iubitorilor de tenis îi este alături în lupta pe care o duce”, au transmis reprezentanţii Academiei de tenis „Florin Mergea“

Elevul David a fost diagnosticat cu Sarcom Ewing (formă de cancer osos).

„Vom organiza un concurs pentru toţi amatorii de tenis din Gorj, iar câştigătorii vor primi cadou o ora de antrenament la Academia de tenis Florin Mergea cu echipa noastră tehnică. De asemenea, la eveniment vom avea un meci demonstrativ şi o licitaţie pentru echipamente sportive cu semnături ale unor campioni deosebiţi: rachetă cu autograful lui Florin Mergea, medaliat cu argint la Rio 2016; tricou cu semnătura campioanei olimpice la simplu feminin la Rio 2016, Monica Puig; manşete semnate de Ilie Năstase; diverse materiale cu autografe de la Andrei Pavel, Goran Ivanisevic, Cedric Pioline, Ana Bogdan, Irina Begu, Andrei Piţian. Va fi organizată si o mică zonă food & drink şi produse naturale din lavandă“, au mai precizat reprezentanţii Academiei de tenis „Florin Mergea“. 

Va fi organizată si o mică zonă food & drink și produse natural din lavandă cu suportul partenerilor: Cofetaria Mithrandir, Cofetaria Vîlceanu, Restaurant pensiune Casa Vera, Lavandinne.

Toate sumele obținute din taxele de participare la concurs, vânzarea la licitație a echipamentelor sportive, vânzarea produselor alimentare și din lavandă vor fi donate lui David.

Galerie foto


Vizualizări: 337

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste