(închide)

Ilie Matei, „Omul șoselelor” pentru www.angajarisoferi.ro: „Eu sunt doar un șofer, unul dintre ei, dintre miile de oameni ce unesc punctele cardinale!”

 

Ilie Matei este unul dintre cei mai cunoscuți șoferi profesioniști din România, notorietatea datorându-i-se prezenței sale în mediul online, dar și acțiunilor și felului în care „spune lucrurilor pe nume”. Este, de asemenea, inițiatorul Comunității Șoferilor Profesioniști fără Experiență – cspfe.ro -comunitate online cu peste 34 de mii de membri activi.


„Omul șoselelor” –acesta fiind apelativul pe care îl folosește în on-line- este unul dintre cei peste 150 de mii de români care lucrează pe camioanele ce tranzitează Europa. Îndrăgit de foarte mulți colegi de breaslă, criticat de alții, Ilie Matei rămâne, în ciuda notorietății sale, un om modest, cu principii solide de viață, un familist convins, o persoană care pune mare preț pe fidelitate și corectitudine.

În on-line, „Omul șoselelor” tratează, pe pagina sa de socializare și pe blog, în stilul său caracteristic (are talent de povestitor, postările sale nu plictisesc n.red.) subiecte de interes maximum pentru colegii de breaslă. Cei care îi citesc postările spun că Ilie Matei are un mod realist de a prezenta problemele comunității șoferilor profesioniști, de a propune soluții, de a „spune lucrurilor pe nume”, din dorința de a participa la schimbarea lor. Iată ce spune unul dintre urmăritorii săi: „un "Om al șoselelor" cu un caracter desăvârșit, onest și inteligent. Ne încântă, amuză, întristează și de cele mai multe ori, ne trezește la realitate prin articolele scrise. Bravo, Ilie Matei! Un om de nota 100!”

De-a lungul anilor, Ilie Matei a ajutat, prin campaniile umanitare organizate cu sprijinul comunității cspfe.ro, foarte mulți șoferi și familiile lor. Nu rămâne vreodată indiferent la problemele altora, fiind o persoană care, o dată ce se implică în ceva, duce acțiunea la bun sfârșit.

Interviul integral îl puteți citi pe https://angajarisoferi.ro/! Merită! 

Galerie foto



Vizualizări: 673

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste