(închide)

Annais, o gorjeancă superbă, cel mai nou artist din lumea muzicală românească! „Pasiunea mea m-a definit într-un mod iremediabil”

 

Miruna Cosmina Bădescu -Annais- are 22 de ani și este originară din județul Gorj, mai exact din zona comunei Bâlteni. Frumoasa și talentata gorjeancă a lansat zilele trecute o piesă nouă, care are toate atuurile să devină hit! Annais-numele său de artist- a lansat piesa „Mă adori”, la care a colaborat cu artiști renumiți! Piesa lansată pe 17 mai 2022 are deja 193.466 de vizionări! 

Pasionată de muzică din perioada copilăriei, Miruna a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă, cu profesoara Mădălina Barbonie-Scorțanu și a câștigat, de-a lungul anilor, numeroase premii. Cânta muzică populară și talentul nativ mereu și-a spus cuvântul. Câțiva ani, Miruna a luat o pauză și nu a mai participat la concursuri, a cântat doar când avea nevoie să se „retragă” în lumea ei. Zilele trecute, Miruna, care a ales ca numele său de artist proaspăt lansat pe piața muzicală pop din România să fie Annais, a lansat prima sa piesă cu videoclip profi. A lucrat pentru realizarea ei cu Sprint Music, pentru muzică și text cu Andy Platon și Gino Manzotti de la DJ Project, iar pentru videoclip a colaborat cu regizorul Alex Ceaușu.

„Pentru viitor, îmi doresc să devin cea mai bună variantă a mea. Să muncesc până voi ajunge un interpret renumit! Pe plan personal, sunt studentă în anul 3 la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea afacerilor din Cluj Napoca. Locuiesc în Cluj Napoca de mai bine de doi ani și jumătate. (...) Am avut o pauză de 6 ani (muzică), dar gândul meu a rămas mereu la muzică. Pasiunea mea m-a definit într-un mod iremediabil. Oamenii din jurul meu atunci, ca și acum, observă talentul meu și mă susțin să ajung cât mai sus. După prima întâlnire cu băieții de la DJ Project, a fost o chimie între mine și această piesă, deorece toate trăirile mele se regăsesc în ea. Muzica și textul le aparțin lui Gino Manzotti și Andy Platon, iar videoclipul este în regia lui Alex Ceaușu. Piesa a fost filmată în București, emoțiile de asemenea au fost enorme pentru că vedeam cum visul meu devine realitate. Bineînțeles, fiind și debutul meu, emoțiile sunt enorme, dar simt că îmi urmăresc pasiunea și acest lucru este extrem de important.
Momentan, mă bucur de prezent și de ceea se întâmplă. Îmi doresc ca oamenii să cânte cu mine pe cele mai înalte scene și să se regăsească în muzica mea. Trăirile mele legate de muzică sunt sincere și acest lucru nu se va schimba. De mică îmi doresc să am piesele mele și să cânt în fața a mii de oameni. Mă visam vedetă și îmi doream numele Annais. O cântăreață de la TV, mi-a atras atenția... a fost ceva ce îmi doream de atunci, astăzi dorințele mele se împlinesc. Sper ca publicul să se bucure de piesa mea, pentru că vor urma multe altele”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Annais. 

Pe Annais o puteți urmări și pe facebook.com/AnnaisMusic

Galerie foto




Vizualizări: 3,968

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste