(închide)

Asociația Bolnavilor de Cancer (ABC) Gorj a lansat un website, sursă de informații și sprijin!

 

Asociația Bolnavilor de Cancer (ABC) Gorj  a anunțat lansarea oficială a website-ului său, www.abcgorj.ro –  un pas important către o conectare mai profundă cu comunitatea, ce oferă totodată o sursă esențială de informații și sprijin. ”Această inițiativă digitală a fost posibilă datorită colaborării de succes cu Web Logistics, o agenție specializată în dezvoltare web și marketing, care a fost alături de ABC Gorj în ultimii doi ani. Energia și devotamentul ambelor părți au stat la baza unei colaborări solide care a culminat cu realizarea website-ului www.abcgorj.ro. Acest instrument esențial reprezintă și o punte virtuală care facilitează comunicarea și conectarea ABC Gorj cu comunitatea”, transmite Rozalia Lorincz, președintele ABC Gorj. 

Website-ul www.abcgorj.ro este o fereastră virtuală ce oferă o incursiune detaliată în activitatea desfășurată de ABC Gorj în ultimii doi ani. Aici, vizitatorii pot descoperi angajamentul ABC Gorj în susținerea bolnavilor de cancer și promovarea drepturilor acestora.
Pe website-ul www.abcgorj.ro, vizitatorii sunt invitați într-o călătorie informativă și mobilizatoare, având acces la informații utile despre cancer și cum poate fi prevenit. Tot aici utilizatorii vor putea cunoaște și medicii specialiști din cadrul Secției de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Gorj. Acest aspect oferă utilizatorilor o perspectivă mai apropiată asupra experților implicați în îngrijirea pacienților oncologici din Gorj.
Un element distinctiv al website-ului este colecția de interviuri cu medici gorjeni, realizată cu sprijinul Web Logistics. Aceste interviuri au fost concepute cu scopul de a informa utilizatorii despre importanța consulturilor medicale periodice, subliniind necesitatea prevenirii și depistării cancerelor într-o fază incipientă. Astfel, gorjenii sunt încurajați să aibă o atitudine proactivă în gestionarea sănătății lor și să își asume un rol activ în prevenția afecțiunilor oncologice.

Pentru cei dornici să se alăture cauzei ABC Gorj și să sprijine eforturile în lupta împotriva cancerului, website-ul oferă posibilitatea completării online a formularului 230. Această facilitate simplifică procesul de implicare și susținere financiară, oferind oportunitatea fiecărui individ de a contribui la această cauză nobilă. 

„Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați website-ul www.abcgorj.ro, dar și să urmăriți pagina de Social Media @ABCGorj. Echipa Web Logistics este responsabilă de gestionarea eficientă a paginii de Social Media @ABCGorj, locul unde se transmit informații relevante, se promovează evenimente și se pune în lumină munca dedicată a ABC Gorj și a comunității implicate”, a declarat Rozalia Lorincz, președintele ABC Gorj.

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste