(închide)

Burse de 1000 de euro pentru elevi și studenți de la Rotary

 

Și anul caesta, în urma unei selecții, Clubul Rotary Târgu Jiu va acorda trei burse de excelență, fiecare în valoare de 1000 de euro. Pentru o astfel de bursa se pot înscrie elevii, studenții sau masteranzii care urmează cursurile la învățământul de zi în școlile, liceele sau universitățile din județ și care îndeplinesc anumite condiții:  trebuie să aibă domiciliul în județul Gorj, să fie integraliști, să se fi remarcat într-un domeniu de activitate profesională și socială sau/și au media generală a anilor de studiu peste 9,50. ”Bursele de excelență pe care le acordăm urmăresc identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, elevi sau studenți, cetățeni români”, a spus Ștefan Ghimiși, reprezentant al Clubului Rotary Târgu Jiu. 

Bursele se vor acorda prin concurs, în baza unui contract semnat între beneficiarul bursei și Clubul Rotary din Târgu Jiu. Înscrierile la concurs se vor realiza prin transmiterea unui set de documente, în intervalul 1 martie-19 aprilie, către Clubul Rotary din Târgu Jiu, pe adresa: [email protected].

Participanții la selecție trebuie să trimită un CV în format european, care să precizeze în mod obligatoriu datele complete de contact, precum și activitățile și rezultatele semnificative. De asemenea, mai trebuie să transmită o copie după actul de identitate, după diplomele obţinute și actele de studii care să ateste performanţele.

Trebuie să trimită și o dovadă care să ateste implicarea în activități sociale, de voluntariat sau autoevaluarea aportului adus dezvoltării activităţii școlare sau studenţeşti. O altă cerință este să trimită un eseu de maximum 4 pagini A4, în limba română, privind motivația candidatului de a participa la concurs și de a-l câștiga,  scrisori de recomandare de la cadrele didactice care îl cunosc (minimum 2), precum și dovezi ale situației materiale din familie.

Vizualizări: 436

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste