(închide)

Cine câștigă Primăria Târgu-Jiu? Liderul de foc sau iepurașii de lemn?

 

Cetățenii Târgu Jiului au de făcut o alegere importantă la finalul acestei săptămâni: vor decide cărui om îi vor încredința administrarea orașului pentru următorii patru ani, iar favoriți sunt Marcel Romanescu, Adrian Tudor și Ciprian Florescu. Dar ce fel de personalități au aceștia? Pentru asta am consultat faimosul horoscop chinezesc și am descoperit că avem de ales între un șarpe de foc (Adrian Tudor) și doi iepuri de lemn (Marcel Romanescu și Ciprian Florescu).

Să vedem câte ceva despre trăsăturile celor două zodii:

Șarpele de Foc este înțelept și șarmant, înzestrat cu sânge rece.Este capabil să rezolve în câteva ore ceea ce altora le-ar lua zile întregi. Când se apucă de treabă, Șarpele este foarte eficient. Este un negociator subtil și nu-l deranjează să aibă de-a face cu parteneri redutabili. Are calmul și resursele interioare necesare pentru a obține ceea ce vrea în toate împrejurările.

Șarpele nu se teme de responsabilități, iar punctul său forte este eficiența. Fără risipă de efort și fără vorbă lungă, analizează situația și ia decizia cea mai bună și nu se lasă până nu-și îndeplinește obiectivul.

Serpii de Foc sunt mai energici si mai activi decat Serpii, guvernati de alte elemente și sunt înzestrați cu abilități de conducători. Nu întâmplător, sub acest semn găsim lideri precum: John F. Kennedy, Muhammad Ali, Indira Ghandi, J.K Rowling, Nicolae Ceaușescu, Xi Jinping, Emmanuel Macron sau Tony Blair

În ceea ce privește iepurii de lemn, celebrul astrolog Urania spune că iepurii de Lemn sunt foarte sociabili, prietenosi. Tot astrologii ne spun însă că fără sprijinul familiei şi al prietenilor iepurii de lemn sunt pierduţi atunci când se confruntă cu o situaţie dificilă sau cu un conflict (fără supărare, domnul Romanescu!). Iepurii evită conflictele pentru că sunt foarte emotivi și, spre diferență de șerpi, sunt foarte anxioși și temători.

Din acest motiv iepurii sunt uneori un fel de „lasă-mă să te las”, renunţând foarte uşor la tot. Deoarece nu au încredere în ei înşişi, cei  nascuti in zodia Iepure deseori sunt măcinaţi de pesimism şi depresii. Au o atitudine delăsătoare faţă de problemele pe care le au de rezolvat şi mai degrabă au un mod contemplativ de a privi viaţa, fiind foarte pasivi. Datorită sensibilităţii lor exagerate şi a faptului că orice supărare sau stres îi afectează foarte profund. Iepurii sunt compatibili cu Capra şi Porcul (nicio aluzie la cadourile preferate!). 
Sub semnul iepurelui de lemn s-au născut artiști sau actori celebri: Frank Sinatra, Angelina Jolie, Curtis Jackson, Bradley Cooper, Kate Winslet, Enrique Iglesias, Fergie, Charlize Theron, Drew Barrymore, Tobey Maguire, Eva Longoria.  

Sintetizănd: Targujienii de ales între un om născut sub zodia leadership-ului, a sângelui rece și a puterei de luptă și doi candidați ghidați de emoții și anxietăți, pasivi, care au nevoie de sprijinul familiei sau de a-l regizorilor din culise pentru a nu „deraia”.  

Comandat de Partidul Verde

Executat de SC DXM MKDPRESS SRL – portal: www.paginaolteniei.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 21200091

Vizualizări: 1,714

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste