(închide)

Crina Lință prezintă proiectul „American-Romanian Cultural Bridge” la Washington

 

Pe 4 octombrie 2019, în cadrul evenimentului Masa Rotundă a Alianței pentru Cultură și Comunitate organizate de Asociația „ALIANȚA” la Ambasada României din Washington DC, Crina Lință (originară din Gorj n.red.), fondatoarea Asociației Arte dell’Anima, va prezenta cel mai recent proiect al asociației: „American-Romanian Cultural Bridge”.

Prin Proiect „American-Romanian Cultural Bridge” se va promova cultura românească pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, cu scopul de a crea relații de colaborare pe termen lung între instituții de cultură din România și Statele Unite ale Americii. Proiectul se adresează partenerilor din Washington, Chicago, Ilinois, Los Angeles, unde comunitatea românească este în continuă creștere. Proiectul vizează organizarea de festivaluri, workshop-uri, schimburi de experiență internaționale, în colaborare cu parteneri din Statele Unite ale Americii. Pe 4 octombrie, în cadrul celei de-a Șasea Gale Anuale organizate de Asociația „ALIANȚA”, vor avea loc evenimente de socializare, conferințe și mese rotunde organizate pe diferite subiecte de interes. Dintre invitații speciali ai celei de-a șasea ediții amintim: Bill Avery – Director Executiv ALIANȚA, Daniela Kammrath – Organizatorul Mesei Rotunde pentru Cultură și Comunitate, Anastasia Soare - Fondator/CEO Anastasia Beverly Hills, Paula Seling - Muzician, etc.

Crina Lință este originară din județul Gorj-municipiul Târgu-Jiu și este fondatoarea Asociației Arte dell’Anima, înființată la data de 2 iulie 2015. Este manager de proiect și a realizat cu succes nenumărate proiecte culturale atât pentru diaspora română, cât și pentru comunitatea locală. Totodată, Crina Lință este trainer și formator. A realizat cursuri de dezvoltare personală prin teatru pentru instituții publice, instituții bancare, de la copii până la seniori. A participat la diferite conferințe pe tematici de Politici Publice, Cooperare Internațională, Proiecte Culturale.  

Detalii și bilete pentru eveniment pot fi achiziționate aici: http://bit.ly/AliantaGala6

Vizualizări: 435

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste