(închide)

Designerul Pif Stephano, momente superbe la primul său show individual de modă!

 

Pif Stephano (Ionuț Piscureanu, originar din Gorj) este tânăr absolvent al Facultății de Arte și Design din Timișoara, promoția 2018 care și-a marcat primul an de activitate obținând o serie de rezultate notabile, apariții în presa națională și internațională de specialitate și a prezentat pe scene naționale și internaționale în contextul Arts of Fashion Competition în San Francisco - SUA, competiția Feeric 33 la Sibiu și International Youngs Designer Contest în Kiev - Ucraina.Premiul "Runway designer" primit din partea Feeric Fashion Week este ultimul obținut!

Pif Stephano este tânăr absolvent al Facultății de Arte și Design din Timișoara, promoția 2018! Tânărul este un om ambițios și extrem de pasionat, foarte talentat și hotărât să își îndeplinească visurile! Ionuț Piscureanu a copilărit în Gorj, a absolvit un liceu de prestigiu din Târgu-Jiu și apoi a intrat la Facultatea de Design Timisoara. Prin multa munca, dedicație și determinare, Pif Stephano a reușit să își atingă obiectivele stabilite. Este unul dintre cei mai apreciați tineri designeri români!

Premiul "Runway designer" primit din partea Feeric Fashion Week în cadru târgului @vfair i-a adus acestuia performanța primului show individual de modă!

Urmăriți în clipul din linkul de mai jos întreaga desfășurare a momentului de debut al tânărului designer.

Aeroportul Internațional Sibiu s-a dovedit un podium de excepție care a răsplătit munca investită de echipa din spatele proiectului care merită mulțumiri și aprecieri pe măsură rezultatelor! 

https://www.facebook.com/feericfashion/videos/582816522247920/

A fost magic momentul de debut al tânărului designer, scriu cei de la Feeric Fashion Show.

Aeroportul Internațional Sibiu s-a dovedit un podium de excepție care a răsplătit munca investită de echipa din spatele proiectului care merită mulțumiri și aprecieri pe măsură rezultatelor! 

https://www.facebook.com/feericfashion/videos/582816522247920/

In cadrul Feeric Fashion Week, pe banda de bagaje a terminalului Sosiri din cadrul Aeroportului Internațional din Sibiu, Pif Stephano și -a prezentat cea mai nouă colecție. „Monolog 20.19” dorește să combată eticheta cotidianului asociată culorii roz – it’ a girl! Or not! Astfel, designerul propune o estetică reprezentată de un hibrid socio-cultural al prezentului. A avut succes propunerea inedita a designerului originar din Gorj!

Galerie foto


Vizualizări: 827

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste