(închide)

Elevi ai Liceului de Arte Târgu-Jiu, note de 10 și medii foarte bune la examenul de bacalaureat

 

Rezultate foarte bune a înregistrat și anul acesta Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din municipiul Târgu-Jiu. Cea mai mare medie pe liceu a fost 9,48 de către un elev absolvent al profilului Arhitectură, arte ambientale și design. Următoarea medie a fost 9,26, locul trei pe liceu fiind un elev cu media finală 9,05. Elevii de pe primele două poziții au obținut nota 10 la disciplina istorie. De asemenea, un elev a obținut nota 10 la disciplina Logică și Argumentație. Iată promovalitatea pe discipline înainte de contestații la examenul de Bacalaureat - 2021: promovabilitate la limba și literatura romană: 88,77%, promovabilitate la istorie: 81,80%, promovabilitate la geografie: 88,24% și promovabilitate la disciplina logică: 88,46%. 

„Felicitări tuturor absolvenților Liceului de Arte ,,Constantin Brăiloiu” pentru rezultatele bune obținute la examenul de Bacalaureat! Felicitări tuturor absolvenților Liceului de Arte! Sunt mândră și bucuroasă să felicit elevii care au obținut nota 10 la disciplina istorie: Hirean Andrei (specializarea muzica)și Pigulea Rareș (specializarea arte vizuale)!
Felicitări, Florescu Alexandru (specializarea arte vizuale) pentru nota 10 obținută la disciplina logica! Ați demonstrat că inteligenta și talentul sunt ingrediente ale succesului școlar in orice condiții! Felicitări profesorilor care au sprijinit și îndrumat acești elevi minunați și talentați! (...) Felicitări încă o dată și mulțumiri cadrelor didactice care au contribuit la obținerea acestor rezultate! Felicitări elevilor care au obținut două note de 10 la disciplina istorie și o notă de 10 la disciplina logică sub îndrumarea profesorilor Cioabă Ionel și Bușe Sorina! Le urăm tuturor absolvenților mult succes în continuare!”, a transmis profesorul Daria Ionescu Haidău, directorul unității de învățământ din municipiul Târgu-Jiu. 

Felicitări tuturor!

Vizualizări: 2,738

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste