Elevii gorjeni se pot înscrie la Champions United, eveniment dedicat liceenilor cu performanțe

 

Champions United este unul dintre cele mai importante evenimente naționale dedicate liceenilor cu performanțe. Este locul unde an de an, se reunesc zeci de liceeni, creatori de viitor, care beneficiază de un program diversificat și interactiv, un mediu în care aceștia se lasă inspirați de mentori invitați și locul unde îi provocăm să aducă schimbare în societate. Lansat în 2014, proiectul a reunit până în prezent peste 700 de liceeni din peste 60 de localități din România și Republica Moldova. Ediția din 2021, cea cu numărul 8, ne readuce împreună în formatul consacrat, timp de 6 zile, la Cluj Napoca, în perioada 26-31 august, alături de 60 de tineri excepționali (50 de liceeni și 10 voluntari). Programul va cuprinde sesiuni Transform, în cadrul cărora sunt invitați  profesioniști în diverse domenii, precum și activități interactive de lucru în echipă. Plus mult fun și voie bună, transmit organizatorii.

„Tema acestei ediții, va gravita în jurul construirii Planetei Creatori, al consolidării unui ecosistem de proiecte și activități dedicate liceenilor din România și comunității Creatori de Viitor. Unul dintre aceste proiecte este TeachU, prima platforma de meditații online gratuite pentru elevi, din România. Un alt proiect este Biocamp, școala de vară dedicată liceenilor pasionați de cercetare și biologie. Participarea la eveniment este GRATUITĂ, costurile cu cazarea, masa și activitățile din cadrul
proiectului fiind asigurate de organizator. Înscrierile au loc până pe 10 august pe
www.creatorideviitor.ro. Cei care se înscriu la Champions United 2021 (#CU2021) dar nu sunt selectați, vor avea posibilitatea să participe la anumite sesiuni online cu mentorii invitați”, spun organizatorii. 

Misiunea Asociației 11even cu Creatori de viitor este aceea de a forma o comunitate puternică a tinerilor performeri români. Dorim să-i provocăm să-și pună visele pe hârtie, apoi să vadă cum pot să transforme un gând, o idee, o viziune în realitate. Să-i ajutăm să se echipeze corespunzător cu încredere, cunoștințe, conexiuni, iar apoi când vor începe să facă primii pași în viața profesională, să simtă și să arate că misiunea lor este aceea de a crea un viitor excepțional.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste