(închide)

Este Blackjack-ul online aranjat sau corect?

 

Reticența pentru toate jocurile online și mai ales pentru jocurile de noroc va continua să fie o componentă destul de prezentă în inimile tuturor celor care încearcă să găsească rețeta succesului. Pentru că atunci când vrei un drum mult mai rapid către sume mari de bani, tinzi să crezi că și ceilalți din jurul tău creează anumite contexte mai simple manipulând jocurile. Și este normal să crezi despre cazinouri că și ele manipulează extrem de mult jocurile. În realitate, cazinourile nu intervin niciodată asupra jocurilor deoarece acest lucru este ilegal. Producătorii lansează jocurile având anumite criterii deja stabilite și inclusiv jocurile de Blackjack vor continua să funcționeze după regulile impuse de dezvoltatori.

Este Blackjack-ul online aranjat?

Pentru a putea da un răspuns cât mai rapid și eficient, îți vom spune direct de aici că niciun joc de Blackjack online nu este aranjat. Dacă te vei juca în cazinouri online și platforme licențiate precum Casa Pariurilor rotiri gratuite, vei observa că acestea se vor conforma absolut de fiecare dată regulilor impuse de legea țării în care ele funcționează. Poți de acum să fii sigur că niciun joc de Blackjack online nu este aranjat. Acest lucru se datorează faptului că sumele foarte mari de bani generate de cazinouri și taxele enorme pe care le-au plătit pentru licențe nu merită să fie pierdute doar pentru o modificare ilegală realizată asupra jocurilor de noroc.

După toate aceste reguli, este mai mult decât logic să ne gândim că nu are niciun sens ca un cazino online să modifice sau să aranjeze jocurile de Blackjack. Efortul și grijile sau riscurile care vin la pachet cu această acțiune nu se compară aproape deloc cu veniturile și profitul pe care același cazino online l-ar pierde dacă ar fi prins cu asemenea înșelătorii. Dar de ce există unii jucători care cred în continuare că jocurile de Blackjack online sunt aranjate? Motivul este unul cât se poate de simplu și destul de evident imediat ce îți dai seama de acesta. Este pentru că nimeni nu poate vedea ce se ascunde în spatele unui joc de Blackjack online.

Foarte puțini jucători și utilizatori înțeleg cu adevărat principiul de joc și modul în care funcționează un joc de noroc de pe website-ul unui provider online. În cazinourile fizice poți să vezi dealerul, poți să fii atent la mâinile acestuia și la toate mișcările pe care le face, dar când vine vorba despre un joc de Blackjack online, jucătorii nu văd niciuna dintre aceste mișcări și prin urmare, nu pot să ofere credibilitate unui algoritm guvernat de puterea de procesare a calculatorului și nu au 100% încredere că acesta funcționează chiar pe un principiu RNG.

Marginea casei

Marginea casei este cea care oferă deja cazinourilor și platformelor de gambling un avantaj destul de serios, iar totul este legal. Cazinourile au o margine care le garantează că jocurile de noroc vor genera profit. Vom lua și un exemplu foarte simplu despre un slot. Dacă un slot are un RTP de 95%, acest lucru înseamnă că providerul de jocuri de noroc are o margine a casei de 5%. Ce înseamnă asta? Că indiferent de câți bani vor fi investiți în acest aparat, cazinoul va ajunge în cele din urmă să păstreze 5% din suma totală. Acest lucru este valabil pentru toate jocurile din cazino și se aplică la nivel internațional pentru toate cazinourile care funcționează în regim de cazino online.

Sloturile, jocurile de masă live și toate jocurile pe care le vei vedea vreodată în cazino vor avea un procent care în cele din urmă va ajunge la cazino. Acesta este cel de-al doilea motiv pentru care nu vei vedea niciodată că jocurile de noroc din cazinourile online sunt modificate. Cu cât vei fi mai atent la strategiile cazinourilor vei afla că nimeni nu intenționează să aranjeze jocurile de noroc din online. Cazinourile nu au de câștigat dacă vor modifica jocurile.

Aspecte ce fac jocul de Blackjack sigur

În timp ce jocurile de noroc au propriile reguli ce trebuie respectate de către fiecare jucător, noi vom încerca să îți spunem de ce jocul de Blackjack este și el unic, sigur și mult mai diferit decât toate jocurile din cazino.

1. Licențierea - În momentul în care un cazino este licențiat, acesta trece printr-un proces foarte elaborat de verificare. Fiecare joc de la fiecare producător sunt verificate la sânge și orice criteriu sau lucru care nu corespunde cu regulile impuse de instituția care oferă licența va duce la blocarea accesului în industria de jocuri de noroc.

2. Reputația online - Cazinourile online supreviețuiesc pe spatele jucătorilor. Dacă aceștia vor avea parte de un scandal care va induce în mintea jucătorilor faptul că au manipulat jocurile într-un mod ilegal și au oferit șanse inegale jucătorilor, aceștia vor pierde instantaneu toți utilizatorii și prin urmare, toate veniturile.

Concluzie

Așadar, crezi în continuare că jocurile de cazino sunt manipulate de către cazinouri? Crezi că acestea au ceva de câștiga de pe urma modificării șanselor de câștig? Răspunsul ar trebui să fie nu pentru toate aceste aspecte. Nu vei găsi niciodată un joc aranjat într-un cazino licențiat. Joacă în locuri sigure și te vei bucura de șanse egale.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste