(închide)

Gorj: Cel mai mic preț pentru fișa medicală pentru obținerea permisului de conducere!

 

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, prin Ambulatoriul de specialitate, se numără printre unitățile de asistență medicală autorizate pentru examinarea ambulatorie a candidaților la obținerea permiselor de conducere.

În Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, gorjenii își pot face fișa pentru obținerea permisului de conducere categoria B sau preschimbarea permisului. 

Aici vor beneficia de cel mai mic preț din Gorj, iar timpul de așteptare este relativ scurt. Costă 100 lei pentru permisul categoria B este 100 lei. 

De la începutul anului și până în prezent, s-au eliberat 134 de fișe, iar în cursul anului 2023 un număr de 1410 fișe, pe când în 2022 au fost eliberate un număr de 1.050 fișe. 

În Ambulatoriu se lucrează în intervalul orar 07:00 – 15:00, de luni până vineri, iar eliberarea fișelor se face de luni până vineri între orele 08:00 – 13:00.

Fișa medicală auto, necesară pentru obținerea sau preschimbarea permisului de conducere a unui autovehicul, unei motociclete sau a unui moped, presupune consultații medicale pentru specialitățile reglementate prin lege, respectiv: medicină internă, ortopedie, neurologie, psihiatrie, oftalmologie, ORL, fiind închisă de către medicul coordonator și ștampila unității medicale, autorizată de către Direcția de Sănătate Publică și Poliția Rutieră – Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.
Valabilitatea rezultatelor examinărilor medicale este de 6 luni de la data emiterii fișei medicale de către unitatea de asistență medicală ambulatorie autorizată.

Galerie fotoVizualizări: 660

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste