(închide)

Gorjencele Viviana Gînju și Cristina Popescu, noi medalii la un campionat național de gimnastică

 

În Buzău s-au desfășurat, recent, întrecerile etapei finale din cadrul Campionatului Național de gimnastică al Cluburilor Sportive Școlare. La ceastă competiție importantă au participat cu brio și gorjencele Viviana Gînju și Cristina Popescu, ambele de la Liceul cu Program Sportiv Cetate din Deva.

Viviana Gînju este cea mai titrată gimnastă a clubului devean, scrie mesagerulhunedorean.ro. Gimnasta originară din județul Gorj a cucerit 4 medalii de aur la ediția din acest an: la individual compus, sărituri, bârnă și sol și una de argint la paralele.

Și gorjeanca Cristina Popescu a câștigat 5 medalii, din care trei de argint la individual compus, paralele și bârnă și două de bronz la sărituri şi sol. 

„Povestea Vivianei Gânju este una la fel de frumoasă ca a oricărei alte gimnaste: când mama ei a aflat că e însărcinată cu fetiță, și-a dorit din tot sufletul ca fetița ei să facă gimnastică de performanță! Iar când Vivi a fost suficient de mare încât să stea la Deva singură, a dus-o acolo. Așa a ajuns Vivi la Deva! Este un copil foarte puternic, foarte ambițioasă și muncitoare si înzestrată de la mama natură cu foarte mult talent! De aceea a și performat în scurt timp!”, spunea Rodica Mischiu, mama gimnastei Cristina Popescu.

Galerie foto


Vizualizări: 784

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste