(închide)

Gorjenii din Motru, Sadu și Țicleni se vor distra la Zilele Orașului!

 

Se anunță zile de sărbătoare și distracție în mai multe orașe importante ale județului Gorj! Astfel, la sfârșitul acestei săptămâni, la Țicleni, Sadu și Motru au loc manifestările artistice ocazionate de Zilele Orașului!

Primăria Municipiului Motru anunţă organizarea evenimentului “Zilele Municipiului Motru”, ce va cuprinde o serie de manifestări programate a avea loc în perioada 31 mai-2 iunie. Spectacolele aferente vor avea loc pe parcursul a trei zile, respectiv 31 mai, 1 şi 2 iunie. Astfel, în cele trei seri de distracţie, motrenii vor avea parte de concerte ale unor artişti ai muzicii populare românești, precum şi de spectacolele unor cântăreţi de muzică uşoară. De asemenea, în seara zilei de 2 iunie, cerul municipiului Motru va fi luminat, autorităţile promiţând un impresionant foc de artificii. Cu prilejul organizării „Zilelor Municipiului Motru”, Primăria, Consiliul Local şi Direcţia pentru Cultură, Activităţi de Sport şi Tineret Motru să organizeze competiţia sportivă „Cupa Municipiului Motru” ediţia 2019, ce se vrea a fi un complex de manifestări sportive de masă la care pot participa toţi locuitorii de pe raza municipiului. La finele acestor competiţii sportive, autorităţile locale din municipiul Motru vor acorda premii substanţiale constând în echipament sportiv şi bani. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 2 iunie 2019. 

La Bumbești Jiu, zilele orașului vor fi celebrate pe 1 și 2 iunie 2019, autoritățile pregătind mai multe surprize pentru localnici. Nu vor lipsi manifestările dedicate celor mici, iar pe scenă vor urca artiști cunoscuți ai muzicii populare gorjenești și cântăreți de muzică ușoară. Aura Stoican, Nicoleta Lăcătușu, Nicu Fîciu și naistul Ștefan Popescu vor încânta publicul cu melodiile lor! Florin Camen și Misha vor fi invitații speciali ai evenimentului de la Sadu.

În orașul Țicleni, manifestările cultural artistice și nu numai vor debuta pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului. Seara, țiclenarii sunt așteptați la spectacole de muzică populară, artiștii nvitați fiind: Irina Loghin și Fuega, Cornelia Orleanu, dar și cunoscuta Roxana Nemeș și trupa sa de dansatori care romit un show incendiar. Pe 2 iunie, pe scenă vor urca Petrică Mâțu Stoian, Elena Hasna și Andreea Bănică, iar manifestările se vor încheia cu un foc de artificii!

Vizualizări: 1,024

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste