(închide)

I Giardini di Zoe se redeschid! Primăvara este mult mai spectaculoasă aici!

 

Din anul 2018, I Giardini di Zoe din localitatea Banpotoc a județului Hunedoara, a devenit obiectiv turistic, reușind să își câștige popularitatea prin îmbinarea armonioasă a plantelor cu obiectele decorative aduse din Italia (vase, coloane și fântâni din materiale naturale, cum ar fi travertinul și piatra vulcanică numită Peperino, sau obiectele din fontă care au fost cumpărate din anticariate, iar apoi recondiționate).
Prin viziune, dăruire, iubire și muncă, I Giardini di Zoe a ajuns cea mai frumoasă grădina aristocrată din România. De astăzi, 15 martie, vizitatorii sunt așteptați la o plimbare terapeutică printre flori și triluri cristaline de păsărele, pe aleile atent îngrijite, să admire minunatele plante.... Este un loc de vis!

I Giardini di Zoe este proiectul de suflet al proprietarului, dl. Giovanni Salvatelli, un italian din zona Ancona, regiunea Marche.

„În toamna anului trecut, aici au fost plantați peste 35.000 de bulbi de lalele. Sunt o sumedenie de soiuri, ce vor înflori rând pe rând, în perioada următoare. În cel mult două săptămâni vor fi în apogeul înfloririi. Așadar, spectacolul abia începe. După multitudinea de solicitări pe care le-am avut din partea turiștilor, dar și pentru că primăvara a venit mai repede în acest an, am decis că este momentul să deschidem, deși ne propuseserăm să facem acest lucru după data de 20 a lunii martie. Până în mai vom avea deschis în fiecare zi, între orele 9:00 și 18:00, iar mai apoi între orele 9:00 și 20:00”, a declarat, pentru GO Hunedoara, Ramona Morar, administratorul I Giardini di Zoe.

Astăzi, 15 martie 2024, I Giardini di Zoe se redeschid!!!! Primăvara este mult mai spectaculoasă aici! 

Detalii și noutăți pe site www.igiardinidizoe.ro

Vizualizări: 212

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste