(închide)

Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, întâlnire cu Iulian Popescu: „Am încredere în experiența dumnealui. Județul Gorj are șansa să se dezvolte!”

 

Candidatul PNL Gorj la președinția Consiliului Județean Gorj, Iulian Popescu, a vizitat zilele trecute municipiul Oradea, unde s-a întâlnit cu primarul liberal Ilie Bolojan. Bolojan candidează la Consiliul Județean Bihor deoarece județul a rămas în urma orașului, fapt care se întâmplă și în Gorj. Ilie Bolojan a declarat că proiectele sale au același scop precum cele ale lui Iulian Popescu, și anume: accesarea fondurilor europene, atragerea investitorilor, crearea unor locuri de muncă mai bine plătite, dezvoltarea turismului etc. Candidatul PNL Bihor are încredere în Iulian Popescu și spune că acum județul Gorj are șansa să se dezvolte, programul „Îmi pasă de Gorj” fiind bine pus la punct. 

Iulian Popescu, candidatul PNL Gorj la președinția Consiliului Județean, a discutat despre proiectele și soluțiile sale pentru dezvoltarea județului Gorj cu Ilie Bolojan, actual edil al municipiului Oradea și unul dintre cei mai buni primari din România, care a reușit să dezvolte extraordinar orașul în anii săi de mandat. Bolojan candidează acum la președinția Consiliului Județean Bihor și spune că proiectele sale au același scop ca ale lui Iulian Popescu, candidatul PNL Gorj la CJ. „După 12 ani la Primăria Oradea, candidez la funcția de președinte al CJ Bihor. De ce? Pentru că județul Bihor a rămas în urma orașului Oradea! Această situație nu este doar în Bihor, este și la Gorj și discutând cu colegul meu Iulian Popescu despre proiectele noastre, am constatat că avem aceleași probleme și avem aceleași proiecte. De la reabilitarea drumurilor, de la extinderea rețelelor de apă și canalizare, de la găsirea unor soluții pentru a genera locuri de muncă mai multe și mai bine plătite pentru locuitorii noștri, de la atragerea de investitori și de la dezvoltarea turismului, acestea sunt problemele pe care le avem în comun”, a afirmat Ilie Bolojan.

De asemenea, Ilie Bolojan a mai declarat că are mare încredere în Iulian Popescu și experiența sa cumulată în anii de antreprenoriat. „Și am încredere că având în vedere experiența dânsului din domeniul privat, având în vedere faptul că a reușit  să gestioneze cu criterii de eficiență bani privați, va face ca această expertiză să o pună la dispoziția județului, în așa fel încât să se aducă mai mulți bani europeni, să se facă mai multe proiecte, banii să fie cheltuiți corespunzător, pentru ca județul Gorj să se dezvolte în anii următori!”, a spus Ilie Bolojan, edilul municipiului Oradea și candidat la președinția Consiliului județean Bihor din partea PNL. De-a lungul campaniei electorale și nu numai, Iulian Popescu a primit mesaje de susținere din partea multor oameni importanți din România, care au încredere în el și în proiectele sale. „Site-ul www.imipasadegorj.ro este acum online. Aici veți găsi programul meu pentru Gorj, precum și ultimele informații despre campania pentru Consiliul Județean Gorj”, a spus Iulian Popescu.

CUI MANDATAR 21200012

Galerie foto


Vizualizări: 1,189

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste