(închide)

„LaProvincia” angajează muncitori necalificați

 

Carmistin înseamnă peste 20 ani de activitate pe piața românească. În prezent, se ocupă de furaje și agricultură, creșterea păsărilor și a animalelor. Lanțul de activități urmărește să acopere cât mai mult din procesul de producție și procesare de hrană. Grupul LaProvincia crește salariile nete pentru muncitorii necalificați cu peste 40%, din dorința de a atrage forță de muncă pe fondul creșterii cererii de produse, cauzată de criza alimentară din ultimele luni. În municipiul Târgu-Jiu, „La Provincia” face angajări! Grupul LaProvincia își mărește constat echipa. Pentru mai multe informații și pentru a programa un interviu, contactați numărul 0728.285.273, de luni până vineri, în intervalul 10:00 - 16:00, sau puteți trimite CV-ul pe adresa [email protected].

Pentru unitatea situată în municipiul Târgu-Jiu, LaProvincia din Grupul Carmistin angajează muncitori necalificați. „La salariul de încadrare se adaugă următoarele beneficii: Până la 500 de lei bonus lunar pentru anumite secții; 400 lei valoarea lunară a bonurilor de masă; Zilele lucrate în weekend se plătesc cu spor la salariu; Plata orelor suplimentare, dacă este cazul; Transport asigurat; O masă caldă, zilnic; Săptămânal pachet cu produse LaProvincia; Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor companiei, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională. Alătură-te nouă și devino parte din echipa noastră.
Curajul și competențele tale, alături de cunoașterea și experiențele pe care noi ți le oferim, te vor ajuta să ai un rol important în companie și, de ce nu, în industria agroalimentară. Trebuie doar să încerci! Pentru mai multe informații și pentru a programa un interviu, contactează-ne la 0728.285.273, de luni până vineri, între 10:00 și 16:00. Ne poți trimite CV-ul tău pe adresa [email protected]”, este anunțul firmei. De asemanea, tot la unitatea din Târgu-Jiu este vacant un post de medic veterinar. Salariu încadrare medic veterinar: Fără experiență 3000 lei NET; 400 lei valoarea bonurilor de masă; Bonus în funcție de performanțe. Venituri totale între 3400 și 5000 lei NET. ”Pentru mai multe informații și pentru a programa un interviu, contactează-ne la 0728.285.273, de luni până vineri, între 10:00 și 16:00. Ne poți trimite CV-ul tău pe adresa [email protected]”, anunță angajatorul.

Începând cu data de 1 iunie 2022, salariul minim net pentru un muncitor necalificat în cadrul Grupului LaProvincia este de peste 2350 lei net, un muncitor necalificat putând ajunge, lunar, la venituri totale cuprinse între 2700 și 3200 lei net/lună, în funcție de secția în care acesta își desfășoară activitatea. LaProvincia a ajuns la un nivel salarial mult peste media zonei și speră ca acest lucru să îi asigure necesarul de personal pe termen lung.

Vizualizări: 2,793

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste