(închide)

Maia Condescu, micuța interpretă care strălucește de fiecare dată pe scenă: „Muzica este lumea mea!”

 

Deși are doar 8 anișori, Maia Medeea Condescu din comuna Borăscu spune că muzica reprezintă lumea ei! Când cântă, totul se schimbă, iar pe scenă Maia strălucește de fiecare dată. „Muzica este lumea mea, este totul”, spune micuța solistă.

Micuța talentată este elevă în clasa a II-a la Școala Generală Borăscu, situate în satul Baniu. Învață foarte bine, îi place să citească și să își facă temele pentru a avea rezultate mereu foarte bune. Era la grădiniță când părinții și-au dat seama că Maia are ureche muzicală și au decis să o dea la cursuri de canto. „Muzica înseamnă totul pentru ea. Chiar Maia îmi zice: muzica e viața mea! Cântă de la vârsta de 5 ani, atunci a început cursurile de pregătire la Casa de Cultură din orașul Turceni sub îndrumarea domnului profesor Valentin Petruţa. De la 1 octombrie face cursuri la Palatul Copiilor la Craiova, cu domnul profesor Alin Milosav. Îi place să repete, să își pună la punct tot ce îi spune domnul profesor. Deși este miucță de vârstă, este un copil responsabil, care vrea cu adevărat să devină din ce în ce mai bun la muzică”, a spus Ramona Condescu, mama micuței artiste din Borăscu.

Se simte minunat pe scenă!

Maia admiră artiști din România, dar și de peste hoatre și o parte dintre ei sunt modele pentru ea. Ambiția tinerilor soliști din țara noastră, puterea lor de a munci și evolua sunt exemple pentru micuța fată. Maia îi admiră pe: Delia, Mira, Smiley, Nicole Cherry, Adda, Liviu Teodorescu, Randy. Și mai admiră tinerele speranțe ale muzicii precum: Emilena Istrate (a participat la Vocea României junior), Daria Cojocaru (concurenta la X Factor ) și Briana Magdaş (a participat la Mamaia Copiilor). De când ia lecții de muzică, Maia a început să participe și la festivaluri-concurs, unde a câștigat premii imporatnte, care au bucurat-o. „Dintre premiile câștigate de Maia amintesc: Locul I la concursul Fii star în țara ta la Vulcan, locul ll la Euro music la Târgu Jiu, locul I la Star to the Star la Craiova și premiul special al juriului la Herculane, la concursul Zâmbet de copil. Maia, pe scenă, se simte minunat, de abia așteaptă să cânte, îi place să cânte și să primească aplauze. După ce cântă, o opresc oamenii să îi spună că le place dea ea, și vocea ei și cum se mișcă pe scenă. Momentan nu se gândeste decât la muzică, vom vedea mai tarziu ce profil va allege la liceu, la facultate. Speră să ajungă o cîntăreață cunoscută, să cânte pe marile scene!”, a mai spus Ramona Condescu.

Galerie foto




Vizualizări: 776

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste