Mehedinți: Și-au luat la revedere de la un coleg pompier! A participat la nenumărate intervenții

 

După 25 de ani în slujba semenilor, astăzi, plutonierul adjutant șef Tudorescu Milică și-a încheiat activitatea în cadrul ISU Mehedinți în aplauzele colegilor alături de care a participat la numeroase intervenții.

A fost un moment emoționat, de suflet, în care colegul nostru și-a manifestat aprecierea față de colegii săi, dar și mulțumirea că a reușit să își încheie cu succes activitatea, activitate care i-a adus o mulțime de satisfacții.
Munca în sprijinul comunității a constituit una dintre prioritățile sale și l-a ajutat să-și păstreze calitatea de a fi un om cu suflet mare, un camarad de nădejde și nu în ultimul rând un profesionist.
Ii mulțumim pentru devotamentul și curajul de care a dat dovadă în îndeplinirea misiunilor și îi urăm: pensie îndelungată, cu sănătate și visuri împlinite!
Tot astăzi, în același cadru festiv, un tânăr absolvent al Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” a fost primit în rândul pompierilor mehedințeni, urmând a fi numit comandant în cadrul Stației Strehaia.
Sublocotenentul Tudor Emil Florian va avea misiunea de a gestiona situațiile de urgență din raionul de intervenție al Stației de Pompieri Strehaia, totodată având răspunderea ca oamenii din subordine să se întoarcă cu bine din misiunile încredințate.
Ii urăm bun venit și succes în îndeplinirea misiunilor!

Galerie foto



Vizualizări: 1,214

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste