(închide)

Motreanca Alexia Bojin, locul I la ultimul turneu de simplu de la categoria 10 ani

 

Pasionată de tenis, sport în care obține performanță după performanță, motreanca Alexia Bojin (8 ani) are la activ peste 10 finale jucate, mai multe locuri I câștigate și alte peste 10 premii II și III la competiții naționale și internaționale. Potrivit părinților săi, de-a lungul anilor, Alexia a câștigat, de exemplu, locul I la un turneu organizat de Federația Română de Tenis de la Timișoara tot în 2017, locul I la Turneul „Trofeul Ruxandra Dragomir” 2018 etc. Zilele trecute, Alexia Bojin, care este asemănată cu Simona Halep, a participat la ultimul turneu de la categoria 10 ani. 

„Locul 1 și ultimul turneu de simplu de la categoria 10 ani Cupa Tenis Club Râmnicu Vâlcea (a fost o perioadă frumoasa cu multă muncă din partea mea si a antrenorului meu Marian Băleanu, cu multe turnee, cu 8 turnee de locul 1 câștigate doar anul acesta, cu 1 turneu de locul 1de dublu mixt alături de Ștefan Viisoreanu, 3 turnee de locul2 la simplu și 3 turnee de locul 2 la dublu feminin din dublu mixt) _ multumesc SC Ghiocela SRL, multumesc antrenorului meu care se ocupă de mine de 3 ani și 6luni și părinților mei pt sacrificiile care le fac pentru mine!”, a scris pe Facebook tenismena Alexia Bojin din Motru.

La începutul lunii octombrie, Alexia Bojin a participat la un alt turneu de tenis la care castigat 2 locuri I si un loc II! La Turneul de la Caracal, de la Clubul Sportiv Sincron din județul Olt, au participat zeci de copii foarte talentați din întreaga țară. 

Galerie foto


Vizualizări: 589

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste