(închide)

Oni Forțofoi, elev al Liceului Teoretic Novaci, premiul I la olimpiada națională de istorie

 

Olimpicul Ionuț (Oni) Forțofoi, 18 ani, elev al Liceului Teoretic Novaci, a obținut premiul I la olimpiada națională de istorie. Etapa națională a avut loc la Râmnicu Vâlcea, chiar înainte de sfânta sărbătoare a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos. De asemenea, la Olimpiada naționala la limba franceză, elevul novăcean Luca Abdulhadi a câștigat premiul I. Olimpiada a avut loc la Cluj Napoca. 

 Originar din comuna Crasna, Ionuț Forțofoi este paisonat de muzică, iubind naiul și dansurile populare. La istorie a avut întotdeauna rezultate foarte bune, participând an de an la olimpiade și concursuri școlare importante.  „Olimpiada Nationala de Istorie la final! Premiul I și Premiul pentru cea mai bună lucrare - Ionuț Forțofoi , Liceul Teoretic Novaci. Felicitări elevilor care au reprezentat județul Gorj! O onoare să lucrezi cu astfel de elevi. Felicitări Ony, felicitari Irina Jianu pentru Premiul al II-lea la clasa a X-a! Mult succes în continuare! (...) Locul 1 pe țară, istorie, 66 participanți, clasa a XII-a - Forțofoi Ionuț, Liceul Teoretic Novaci. Seriozitate, disciplină, dăruire și foarte multăăă muncă = Performanță. A fost să fie anul tău, Ony! Mă bucur mult pentru tine! Meriți din plin! Felicitări gazdelor de la Vâlcea pentru extraordinara organizare!”, a transmis, astăzi, profesorul Alina Țicu, directorul Liceului Teoretic Novaci.

Și reprezentanții Primăriei Novaci i-au felicitat pe cei do elevi, Ionuț și Luca: „Doi elevi ai Liceului Teoretic Novaci clasați pe locul I la faza NAȚIONALĂ a olimpiadelor școlare⚘️
Doi copii "de aur", care fac cinste școlii în care învață, profesorilor care îi pregătesc, părinților care le stau alături și comunității în care activează!”. 

Galerie foto



Vizualizări: 878

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste