(închide)

Zeci de elevi de la CNSH Târgu-Jiu calificați la olimpiadele naționale

 

Colegiul Național “Spiru Haret” din Târgu Jiu se bucură până în momentul de față de un număr de 45 de calificări în rândul elevilor la etapele naționale ale diverselor olimpiade. Materiile la care elevii CNSH au obținut rezultate excelente sunt Informatica, Limba Română, Limba Engleză, Pedagogie și Fizică. De asemenea, elevii CNSH au obținut rezultate foarte bune și la olimpiada națională a sportului școlar: Etapa Județeană - Fotbal Fete U14- Locul II și Fotbal băieți U8 - Mențiune, prof. Coord.Udrea Doriana. 

La olimpiada națională de informatică, elevii CNSH au obținut rezultate excelente. 
Loga Radu Ştefan, clasa a VI-a, MEDALIE DE AUR şi MENȚIUNE, Loga Dragoş, clasa a VI-a, MEDALIE DE AUR şi MENȚIUNE, Opriana Rebeca Gabriela, clasa a VI-a, MEDALIE DE ARGINT şi MENȚIUNE, Loga Ana Natalia, clasa a VIII-a, MEDALIE DE ARGINT şi MENȚIUNE, Stanciu Țivlea Valentin Gabriel, clasa a IX-a - MEDALIE DE ARGINT şi MENȚIUNE, Vasiluță Mihai Alexandru, clasa a XI-a - MEDALIE DE BRONZ, Tița Teodora, clasa a VII-a - MEDALIE DE BRONZ. Felicitări elevilor şi profesorilor care i-au îndrumat!

Colegiul Național “Spiru Haret“ a obținut punctaj maxim la Concursul Național “Made for Europe” și va reprezenta județul Gorj la etapa națională a acestei competiții. Teodora Ciurilă a fost cea care a prezentat produsele finale din cadrul proiectului Erasmus + “Language Learning via Literature”, iar eleva Maria Gîngu a reprezentat colegiul în cadrul unei expoziții de desene digitale. 

Voluntari pentru o viață mai bună

De asemenea, vineri, 7 aprilie, elevii Colegiul Național „Spiru Haret” Târgu Jiu au participat la cea de-a cincea ediție a proiectului 4/4PentruPrieteni, lansat de Ambasada Statelor Unite ale Americii și American Councils for International Education. Aceștia au derulat proiectului de voluntariat ecologic “Keep our mountains clean”. „Urmând modelul Statelor Unite ale Americii, care sărbătoresc în aprilie Luna Voluntarului, 4/4PentruPrieteni se dorește a fi o recunoaștere a muncii voluntarilor în folosul semenilor lor. Felicitări elevilor implicați în activitățile locale de voluntariat!”, a transmis 
Prof.coord.Dana Popescu.

Sursa: CNSHtargujiu

Galerie foto



Vizualizări: 329

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste