(închide)

Post vacant la Serviciul de Ambulanță din Drobeta! Nu se cere vechime

 

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Mehedinţi din Drobeta-Turnu Severin organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de inginer debutant în cadrul Serviciului mișcare și exploatare auto, atelier întreținere și reparații auto, revizie tehnică. Anunțul a fost postat pe site-ul posturi.gov.ro

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență, ramura de știință – ingineria transporturilor, specializarea – autovehicule rutiere; nu necesită vechime.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 30 mai 2019: data limită pentru depunerea dosarelor; 07 iunie 2019, ora 09.00: proba scrisă; 12 iunie 2019, ora 09.00: proba interviu.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Mehedinţi din Drobeta-Turnu Severin, str. Splai Mihai Viteazu nr. 5-7, judeţul Mehedinţi, telefon 0252/318.856, interior 106.

Vizualizări: 489

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste