Primarul Romanescu, reacție la declarațiile lui Ștefan Popa Popa’s care nu suportă oltenii veniți în Timișoara!

 

Stefan Popa Popa’s a fost invitat acum două zile in emisiunea „Convergente” moderata de Tiberiu Ciobanu de la Postul Tele Europa Nova Timișoara și a facut urmatoarele afirmatii: ” Publicul din Timisoara s-a schimbat, avem peste 60 la suta olteni, in loc de timisoreni. Si atunci pun si eu intrebarea: unde sunt valorile Timisoarei ? (...) Ba da! Trebuie sa atacam! Au venit numai ciurucurile din oltenia! (...) La ora actuala Timisoara este invadata de olteni!”. 

Considerat un artist de geniu, apreciat pentru lucrările sale în toată lumea, caricaturistul Ştefan Popa Popa's dă dovadă de calităţi mai puţin apreciabile când vine vorba despre caracter şi conduita publică. Acesta a comis un nou derapaj verbal, la o emisiune tv, jignind o mare parte dintre locuitorii Timişoarei. Invitat în emisiunea „Convergenţe”, de la postul local de televiziune Tele Europa Nova Timişoara, caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, care a primit recent titlul de ambasador cultural al Timişoarei, a făcut declaraţii extrem de dure la adresa oltenilor stabiliţi în Timişoara. 

Edilul Marcel Romanescu a reacționat la aceste declarații și i-a amintit caricaturistului că oltenii au contribuit la dezvoltarea Timișoarei. „Oribilă reacția lui Ștefan Popa Popa’s față de cei plecați în Timișoara din regiunea Olteniei! Printre ”ciurucurile” despre care vorbește personajul amintit sunt tinerii cu rezultate extraordinare la învățătură care au fost admiși la unitățile de învățământ de acolo, sunt tineri care muncesc cinstit și contribuie la ceea ce este Timișoara astăzi. E adevărat, cu toții avem dreptul la o opinie, dar te aștepți la cu totul altfel de gânduri de la un individ cu pretenții așa cum este Popa Popa’s. Și dacă tot emite pretenții, ar putea să citească mai mult. Poate că va reuși să înțeleagă ce contribuție uriașă a adus Oltenia culturii mondiale și să realizeze care sunt, de fapt, ”ciurucurile”. Onorabilă reacția moderatorului care l-a pus la punct pe individ”, a postat în mediul online edilul Marcel Romanescu de la Târgu-Jiu. 

Vizualizări: 2,386

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste