(închide)

Robert Mișcodan, elev al Școlii Gimnaziale Nr. 1 Motru: „Ador să citesc și să inventez povești vesele, cu final neașteptat!”

 

Educația primită acasă poate fi definitorie pentru viitorul unui copil, iar Robert Mișcodan are norocul unei familii frumoase, care i-a insuflat principii solide și care îl sprijină în descoperirea drumului pe care vrea să îl urmeze. „Ce îmi doresc să fac în viitor? Îmi doresc uneori să devin polițist. În alte zile îmi doresc să fiu pilot de avion sau pilot de curse. Când face mama prăjituri, îmi doresc să fiu cofetar, dar sunt și zile în care aproape că îmi doresc să fiu inginer”, spune elevul din Motru.

Robert are 10 ani este elev în clasa a III-a la Școala Gimnazială nr 1 Motru. Locuiește cu familia sa în municipiul Motru și se declară un copil foarte fericit! Inteligent, cu simțul umorului, pasionat de matematică și plimbările în aer liber, Robert a devenit de curând un mare fan al fotografiei! în timpul liber, se plimbă cu bicicleta, alături de prietenii săi și a reușit să surprindă, prin lentila aparatului de fotografiat, peisaje grozave! „Părinții spun despre mine că sunt puțin cam neastămpărat însă eu sunt doar curios si energic! Îi iubesc mult! Îmi plac mult puzzeluri-le și plimbările cu bicicleta pe drumurile de pe lângă râul Motru, îmi place să îmi fac prieteni noi, împreună cu care să avem aventuri interesante. De puțin timp, am descoperit că îmi place să surprind în fotografii câte un amănunt sau câte o expresie însă aici mai am de învățat. Până acum am surprins în fotografii colegii, la diverse evenimente și câteva peisaje găsite în timpul plimbărilor”, a povestit elevul din Motru.

Materiile sale preferate sunt matematica, româna și engleza. Robert spune că îi plac mult provocările din problemele de matematică, pe care le rezolvă cu mare plăcere. De-a lungul anilor școlari a participat la câteva concursuri de matematică și a avut rezultate deosebite. De asemenea, lui Robert Mișcodan îi place să scrie! „Ador să citesc și să inventez povești vesele, cu final neașteptat, pe care le spun cu plăcere și la fel de mult îmi place să ascult muzică”, a afirmat copilul. Sociabil și mereu dispus să ajute semenii care au nevoie, Robert spune că încă nu s-a decis asupra carierei pe care ar putea să o urmeze în viitorul îndepărtat. Până când se va decide, va încerca să profite la mximum de timp, să facă tot ceea ce îi place, pentru a fi sigur că atunci când va alege, nu va greși! „Una dintre pasiunile mele este să repar lucruri, este adevărat că majoritatea sunt stricate de mine! Dar le repar! O altă pasiune a mea este informatica și cred că am talent la acest capitol. (...) Ce îmi doresc să fac în viitor? Îmi doresc uneori să devin polițist. În alte zile îmi doresc să fiu pilot de avion sau pilot de curse. Când face mama prăjituri, îmi doresc să fiu cofetar, dar sunt șsi zile în care aproape că îmi doresc să fiu inginer. Cred că încă sunt prea mic să hotărăsc de pe acum având în vedere că îmi place să fac atât de multe lucruri”, a spus elevul Robert Mișcodan.

Galerie foto




Vizualizări: 2,248

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste