(închide)

Sărbătorile tale vor fi mai frumoase cu aranjamentele de la „Grădina cu Flori”!

 

Se apropie marea sărbătoare a Crăciunului și deja începem să ne pregătim: ne gândim la cadourile pe care le vom face celor dragi, la felul în care ne vom decora casa și masa de sărbătoare, la cum vom petrece relaxați alături de familie și așa mai departe!

Tocmai pentru că își cunoaște bine clienții, antreprenorul Sorin Otărășanu din Țicleni, cel care deține „Grădina cu Flori”, s-a apucat din vreme de treabă și alături de familia sa, a creat minunate aranjamente pentru Crăciun, aranjamente pe care le puteți comanda dacă îl contactați. „Grădina cu Flori” și Sorin Otărășanu pot fi găsiți pe facebook.com - otarasanu.sorin și Gradina cu Flori - Facebook.

Antreprenorul și familia sa au lucrat cu drag și migală unele dintre cele mai interesante aranjamente pentru masa de Crăciun, dar și coronițe pentru ușile caselor dumneavoastră!

„În această perioadă, a sărbătorilor de iarnă, speranța, pacea și iubirea se aștern în casele oamenilor. Descoperă colecția noastră de aranjamente și coronițe și dăruiește un cadou simbolic celor dragi și simte alături de ei magia sărbătorilor! Așadar, vrei să îți surprinzi familia, prietenii sau pe cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă? Scrie-ne pentru a obține unul dintre aceste minunate aranjamente realizate cu mult drag și pasiune de noi”, spune Sorin Otărășanu din Țicleni.

Cu gândul și la cei plecați din lumea celor vii, dar rămași în sufletele noastre, Sorin Otărășanu a pregătit, la fel ca și în anii trecuți, aranjamente și coronițe care pot fi duse, cu pioșenie și mult dor, la mormintele celor care nu mai sunt aici. „Vin sărbătorile cu pași repezi și cu toții ne gândim la familiile noastre, la cei pe care îi iubim, dar și la cei plecați din lumea celor vii. Mulți dintre dumneavoastră sunteți în străinătate, departe de cei dragi, departe de locul unde se odihnesc aceia care au plecat din această lume și nu le puteți aprinde o lumânare la morminte. Venim în sprijinul dumneavoastră, ajutându-vă să aduceți un pios omagiu celor decedați. Grădina cu Flori vă oferă aranjamente specifice sărbătorilor de iarnă îmbogățite cu o lumânare sau mai multe și pe care eu, Sorin Otărășanu, le voi duce personal la mormintele celor pe care îi plângeți. Mai jos câteva imagini cu produsele noastre:nu ezitați să ne contactați”, a afirmat antreprenorul de la „Grădina cu Flori” Țicleni. 

 Așadar, vizitați-i pagina de facebook și veți găsi multe aranjamente frumos realizate! - Grădina cu Flori - Facebook

Galerie foto















Vizualizări: 1,167

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste