(închide)

Scandalagiul din Novaci a fost încătușat! Administratorii localului, amendați

 

În urma continuării cercetărilor efectuate ca urmare a conflictului din seara zilei de 20 iunie, de pe terasa unei unităţi comerciale din oraşul Novaci, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci, au stabilit că în timp ce un bărbat, de 35 de ani, din localitate, se afla la o masă cu alți localnici, unde au consumat băuturi alcoolice, între aceștia a izbucnit un conflict, pe fondul unei datorii.

Discuţiile în contradictoriu au continuat, acestea degenerând în insulte, iar bărbatul de 35 de ani și un altul, de 64 de ani și-au adresat reciproc acuze, iar primul l-ar fi amenințat pe cel de-al doilea că îi va da foc la locuință, în noaptea respectivă.

În continuare, bărbatul de 35 de ani a luat mai multe sticle de pe masă, pe care le-a aruncat în direcția bărbatului de 64 de ani, provocându-i leziuni.

Din cauza scandalului iscat de bărbatul de 35 de ani, toate persoanele prezente în local au ieșit afară, în drumul public, iar în aglomeraţia creată, conflictul între cei doi a continuat, conflict în care au intervenit şi un alt bărbat, de 38 de ani, pentru a-i lua apărarea celui de 64 de ani, însă a fost lovit de un alt localnic, de 29 de ani.

În același context, bărbatul de 35 de ani a luat o ţeavă metalică, cu care l-a lovit pe cel de 64 de ani, în zona piciorului drept, iar apoi, cu aceeaşi ţeavă l-a lovit şi pe bărbatul de 38 de ani, în zona capului.

Conflictul a continuat într-un magazin din localitate, unde tânărul de 29 de ani a filmat cu telefonul mobil, în timp ce bărbatul de 64 de ani îi adresa ameninţări celui de 35 de ani, se apropia de acesta şi îl lovea cu pumnul în partea stângă a gâtului, fiind despărţiţi de cei prezenţi şi scoşi în exterior, unde conflictul s-a încheiat prin intervenţia poliţiștilor sosiți la fața locului.

Prin ordonanța organelor de cercetare penală din cadrul Poliției Orașului Novaci s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul de 35 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar față de bărbatul 64 de ani și tânărul de 29 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În continuarea cercetărilor, bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca la data de 24 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci cu propunerea de arestare preventivă.

Întrucât, din probatoriul administrat, s-a constatat că în cele două localuri nu au fost respectate măsurile privind prevenirea răspândirii COVID 19, administratorii au fost sancționați cu amendă de 2.000 lei fiecare, conform prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei.

Vizualizări: 2,515

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste