(închide)

Tâlhar prins de un polițist aflat în timpul liber! A auzit strigătele disperate ale victimei și a acționat

 

Polițistul gorjean se afla acasă, în ziua sa liberă, când a auzit strigătele disperate ale unei femei care fusese tâlhărită. Omul legii a ieșit imediat la poartă și l-a zărit pe atacator, care fugise cu poșeta femeii în care se aflau un portofel cu bani, dar și acte. Tâlharul a fost prins în scurt timp și geanta i-a fost restituită victimei.

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de astăzi, când un polițist de 32 de ani, din Târgu Jiu, aflat la domiciliu, în timpul liber, a fost trezit de strigătele de ajutor ale unei femei, care se auzeau din fața casei acestuia. Imediat, acesta a ieșit afară și a văzut-o pe vecina sa care fusese deposedată, prin violență, de poșetă, de către o persoană necunoscută de sex masculin, care fugise cu geanta femeii. Polițistul nu a stat prea mult pe gânduri și a pornit în urmărirea bărbatul și a reușit să-l prindă și să-l imobilizeze. „Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul de 47 de ani, din Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violență asupra victimei și i-ar fi smuls poșeta, în care femeia avea un portofel cu bani, documente și alte obiecte personale. Femeia de 40 de ani, din localitate, care se deplasa pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, spre serviciu, victimă a infracțiunii de tâlhărie, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar geanta i-a fost restituită de către polițiști”, a transmis IPJ Gorj.

Polițistul erou Bogdan Chirițoiu este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, Câmpina, promoția 2012 și a fost repartizat să-și desfășoare activitatea la IPJ Caraș Severin, până în anul 2016, când s-a transferat la IPJ Gorj, ca ajutor de șef de post în cadrul Postului de Poliție Ciuperceni. 

Vizualizări: 4,860

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste