(închide)

Senzații tari în Gorj! ''Este o experiență unică și inedită!"

 

În comuna Baia de Fier din ce in ce mai multi iubitori ai sporturilor extreme vin pentru a se relaxa in hamacele agatate de stanci la 200 m deasupra solului! „La hamace, între stânci”, suspendaţi la 200 de metri înălţime, amatorii de adrenalină admira peisajul care-ţi taie răsuflarea şi se relaxeaza într-un mod absolut unic în România.
Organizatori sunt, asa dupa cum stiti deja, Clubul Alpin Român şi Clubul White Wolf, locul de organizare fiind situat în zona comunei Baia de Fier langa Peştera Muierii, din Gorj. "Pot spune: nota 11 pentru organizare, puncte maxim pentru organizatori, în aer plutesc aerosolii cu voie-buna, n-ai cum sa nu-i inhalezi, asa ca devii nerăbdător sa te reîntorci la escalada, la via ferrata, la o cățărare, la o legănare de câteva ceasuri (par minute) între stânci la înălțime! Este o experienta unica si inedita! Mulțumim!!!", a scris pe Facebook o olteanca incantata de experienta unica de la Baia de Fier.

Daca va doriti sa va relaxati in hamace, inscrierile se fac pe e-mail la adresa [email protected], în care trebuie specificat numele și prenumle, vârsta, număr de telefon, experiența montană, echipement deținut și ce așteptări aveți de la acest eveniment.

Public țintă este 16-20 de adulți, cu o condiție fizică medie și peste medie, interesați de activități montane și de activități sportive în general. Organizatorii au anuntat pe Facebook ca de fiecare data se organizeaza ateliere de escaladă și via ferrata structurate în funcție de abilitățile participanților - inclusiv începători. Vom traversa puntea indiană pentru a ajunge la hamacele pregătite deja pentru voi, și ne vom împărți în două grupe: cei mai temerari se vor legăna primii în hamace, urmați apoi de cei mai răbdători :). Vom face o drumeție la Şura Haiducilor, de unde puteţi admira de la înălţime Cheile Olteţului. Programul pe zile va fi structurat în apropierea evenimentului, în funcție de condițiile meteorologice. Cost de participare este de 150 lei de persoană, iar pentru membrii Clucului Alpin Roman: 100 lei de persoană. Participanții își asigură cazarea și transportul.

Galerie foto





Vizualizări: 1,916

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste