(închide)

Spațiu de joacă și laborator medical la standarde europene, la Grădinița Liceului Teologic Târgu-Jiu

 

Copiii si cadrele didactice din cadrul Gradinitei Liceului Teologic din Targu Jiu au de astazi un motiv in plus de bucurie odata cu inaugurarea noului spatiu de joaca, a salii de clasa si a laboratorului medical. Acestea au fost modernizate la initiativa Grupului CEZ in Romania, cu sprijinul Primariei Municipiului Targu Jiu si a reprezentantilor scolii.

Ideea proiectului, de a amenaja un loc de joaca, de a dota o sala de clasa si cabinetul medical cu mobilier nou a fost propusa de catre o angajata a Grupului CEZ in Romania in cadrul proiectului intern Generatorii de Bine.

Programul „Generatorii de Bine”, parte a platformei de responsabilitate sociala corporativa a Grupului CEZ in Romania, le propune angajatilor sa inscrie proiecte care vin in sprijinul sau rezolva o problema sociala in comunitatile din care acestia fac parte. Proiectele inscrise se incadreaza in  domeniile: sanatate & wellbeing, educatie, mediu si dezvoltare locala, iar suma maxima pe care o poate primi un proiect castigator este de 5000 Euro. Aria de desfasurare cuprinde 9 judete din Romania: Dolj, Teleorman, Mehedinti, Arges, Olt, Valcea, Gorj, Caras-Severin, Constanta.

Imbunatatirile realizate in cadrul Gradinitei Liceului Teologic din Targu Jiu de catre Grupul CEZ in Romania, cu sprijinul Primariei Targu Jiu au rolul de a oferi celor 150 de elevi si cadrelor didactice conditii de studiu mai bune si posibilitatea de a isi desfasura activitatea intr-un spatiu creativ. Nu in ultimul rand, proiectul reprezinta o investitie pe termen lung, un beneficiu pe care il oferim comunitatii gorjene. 

„Am sprijinit aceasta initiativa pentru ca am fost mereu adeptul investitiilor in educatie. Este vorba de copiii nostri, de dreptul lor de a se pregati in unitati de invatamant moderne, dotate corespunzator. Primaria Targu Jiu se va implica mereu in astfel de proiecte care se aliniaza planurilor noastre de investitii in invatamant, la nivelul municipiului. Modernizarea Gradinitei Liceului Teologic din Targu Jiu arata ca autoritatile locale pot colabora, in mod constructiv, cu mediul de afaceri in parteneriate care ajuta comunitatea locala si contribuie substantial la dezvoltarea orasului”, a spus Marcel Romanescu, Primarul Municipiului Targu Jiu. 

Galerie foto


Vizualizări: 456

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste