Spitalul Motru, dotat cu aparatură! Vezi ce suma va fi investită

 

Spitalul Municipal Motru va beneficia de aparatură nouă, în valoare de aproape 8 miliarde de lei vechi! Anunțul a fost făcut de edilul Gigel Jianu de la Motru.
După ce în 2016, a fost achiziționat  computerul tomograf care deservește acum pacienții din Spitalul Municipal Motru, autoritățile locale continuă investițiile în modernizarea și dotarea cu aparatură a spitalului din municipiul nostru.
"Astazi am aprobat acordarea de la bugetul local a sumei necesare pentru asigurarea cofinanțării acestei investiții, care reprezintă 10% din totalul de 788.000 lei. În urma demersurilor mele și a solicitărilor managerului Spitalului Municipal Motru - dr. Alin Efrim, s-a obținut finanțarea de la bugetul de stat pentru achiziționarea unui ecograf performant, a unei mese de operații și unui microscop operator oftalmologic.
Sănătatea este un domeniu prioritar pentru mine, de aceea investițiile la Spitalul Municipal Motru nu se vor opri aici, mai ales că, așa cum știți, tipul serviciilor medicale oferite la spitalul nostru s-a extins, prin înființarea de secții medicale noi", a spus Gigel Jianu.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste