(închide)

Un nou trend la nuntă: cigar bar! Antreprenorul din Țicleni care dezvoltă acest serviciu: „A fost atracția serii!”

 

Vrei ca nunta ta să fie „ieșită din tipare”? Atunci optează pentru cel mai nou serviciu oferit de Sorin Otărășanu, antreprenorul de la „Grădina cu Flori” și vei avea nunta mult visată! Sorin aduce pe piața nunților și petrecerilor „cigar bar-ul” sau „cigar corner-ul”, care este elementul neașteptat care îți va transforma petrecerea de nuntă într-una mirifică, pe placul multora dintre invitați!

 

Antreprenorul Sorin Otărășanu din Țicleni, cel care a creat brandul „Grădina cu Flori”, aduce un nou concept, exclusivist: cigar corner vintage. Original, plin de farmec, inedit, nonconformist – acestea ar fi doar câteva dintre caracteristicile „cigar cornerului” propus de Sorin. Este, în momentul de față, una dintre cele mai recente tendințe în materie de evenimente private în Gorj. 

Pentru a pune în mișcare planul său de a oferi mirilor care apelează la serviciile sale o nuntă de neuitat, Sorin a căutat să afle cât mai multe despre ceea ce înseamnă un „cigar bar” sau „cigar corner”. A ales cu grijă toate elementele care intră în componența barului cu țigări de foi și trabucuri, astfel încât totul să facă parte din aceeași poveste. Cigar barul lui Otărășanu are un iz vintage, este gândit cu stil și clasă, aspectuos, elegant și devine rapid atracția serii mai ales pentru invitații de sex masculin! Un cigar bar conține și băuturi cât mai fine, potrivite cu un trabuc de calitate. Are humidoare profesionale în dotare, căci se impune păstrarea trabucurilor la o anumită umiditate, multe obiecte decorative, câteva piese de mobilier vintage și așa mai departe. Este o idee îndrăzneață și comenzile deja au început să apară! 

„Se poate povesti mult pe tema Cigar Bar-ului, însă, în cele din urmă, toată povestea se rezumă la a alege un bar de excepție, compus din piese de mobilier și decorațiuni vintage – retro, care vor ajuta la crearea unor amintiri frumoase de la nuntă. Unele dintre decorațiuni sunt unicat și tot ce folosim alegem cu grijă, căci ele pun în valoare trabucurile, băutura fină, plac ochiului și sunt inedite! Este clar că trabucurile și coniacul vor fi vedetele serii! Cigar Bar-ul din cadrul evenimentului vostru va fi unul complex, sofisticat și aspectuos. De ce afirmăm asta? Pentru că ne îngrijm, până la ultimul detaliu, ca ceea ce vă pregătim să cucerească fiecare invitat și să îi facă să se simtă bine la petrecere! Trabucurile sunt păstrate pe parcursul evenimentului numai în humidoare profesionale cu umiditate controlată (60% - 70%). Avem cuttere/ghilotine, chibrituri pentru trabuc și scrumiere mari din ceremică, numai bune pentru a fi folosite! Cigar Bar este cel mai nou serviciu și vă așteptăm pentru detalii să ne sunați! Veți avea o nuntă inedită! Cu adevărat de neuitat!”, a spus antreprenorul Sorin Otărășanu din Țicleni.

Prima nuntă la care Sorin Otărășanu și echipa sa au pregătit un cigar bar deja a avut loc, iar ceea ce au pregătit cei de la „Grădina cu Flroi” a fost minunat: „Cigar barul a fost atracția serii! Foarte mulți invitați și-au făcut fotografii în acel colț, au savurat trabucurile și băutura fină! S-au bucurat de ceea ce am pregătit și a fost satisfăcător pentru noi!”, a afirmat antreprenorul.  

Fiecare nuntă poate avea “semnătura sa”, așa că Sorin Otărășanu este pregătit să vă pună la dispoziție obiecte unice de décor, vintage-elegante, care vor personaliza Cigar-Bar-ul pentru care veți opta!

Detalii la numărul de telefon 0758 292 603 sau pe https://www.facebook.com/otarasanu

Galerie foto



Vizualizări: 3,155

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste