Valeria Cherciu deschide cea de-a doua băcănie în Târgu-Jiu!

 

Frumoasa antreprenoare Valeria Cherciu, din comuna Crasna, cea care este proprietara uneia dintre cele mai mari ferme de oi din România, deschide astăzi, 7 decembrie 2022, un alt magazin („Băcănia cu bucate”) în municipiul Târgu Jiu. Gorjenii care doresc să achiziționeze produse alimentare din carne de oaie sau produse lactate pot veni de astăzi la cea de-a doua băcănie a Valeriei Cherciu. „Vă așteptăm mâine, 07.12.2022, în cea de-a doua locație situată pe B-dul Ecaterina Teodoriu, nr 89, (față-n față cu Hotel Story), pentru a degusta din preparate 100% naturale, așa cum v-am obișnuit deja! Pastrama de oaie este un preparat delicios și una din delicatesele băcăniei noastre. Cu rețeta noastră proprie, punem pe masa dumneavoastră o adevarată artă culinară, plină de savoare. Pentru cei care apreciază bunul gust și carnea de calitate din ferma noastră, gata preparată, băcănia vă așteaptă să-i treceți pragul! Vă așteptam cu drag!”, a transmis băcița Valeria Cherciu, proprietara magazinului.

De asemenea, la băcănie veți găsi produse din lapte de capră: „Uşor de recunoscut după culoarea foarte albă, brânza de capră este unul dintre cele mai sănătoase produse lactate pentru adulţi şi copii. Brânza de capră are mai puţine grăsimi decât brânzeturile maturate, ajută la echilibrarea colesterolului din sânge şi de asemenea la prevenirea bolilor cardiovasculare. Consumul de brânză de capră ajută la concentrare şi atenţie. Atât brânza cât și laptele sunt extrem de bune pentru copii, inclusiv pentru cei care au intoleranţă la lactoză”, spune Valeria Cherciu.

Produsele comercializate la „Băcănia cu bucate” sunt foarte apreciate de cei care le consumă: „Pe cât arata de bine, pe atat e de bun si cat se poate de natural”,  „Toate produsele sunt de o calitate ireproșabilă recomand cu incredere”, „Gustoase, bune foc, atât de naturale! Abia așteptăm să avem băcănie și la noi în cartier! Felicitări!!!”, „Toate sunt cu gust absolut cele mai bune! Felicitări și mult succes să aveți!”, „Cea mai bună pastramă de oaie! Am gustat din produsele preparate aici,  crede-mă, au fost cele mai gustoase!” - sunt doar câteva dintre comentariile de pe pagina de socializare a antreprenoarei. 

Detalii și pe https://www.facebook.com/DinFermaNoastra

Galerie foto



Vizualizări: 892

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste