Valeriu Bărbuică și colegii săi voluntari, masaj de relaxare pentru bătrânii de la Centrul Dobrița! Beneficiarii, încântați!

 

Şapte reprezentanţi ai Asociaţiei de Masaj şi Terapii Complementare au fost, săptămâna care se încheie, prezenţi la Complexul de Îngrijire şi Asistenţă Dobriţa, unde au făcut masaj de relaxare unui număr de 35 de beneficiari. A fost un act caritabil care a adus multă bucurie!

Cristian Bărbuică, un maseur cunoscut la nivel naţional, câştigător a mai multor concursuri internaţionale de masaj, este inițiatorul acestei acțiuni și alături de colegii săi voluntari ai Asociaţiei de Masaj şi Terapii Complementare,  a adus multă bucurie bătrânilor. 

„Alături de mine au mai fost două colege de la Facultatea de Kineto-terapie şi Motricitate, precum şi alţi trei voluntari maseuri. Am fost cu mesele noastre. Am făcut masaj terapeutic chiar şi la persoane care se aflau în scaunul cu rotile. A fost ceva emoţionant şi mă bucur că am putut să le fim de ajutor. Pentru cei tineri a fost un impact foarte mare. Unii dintre pacienţi au început să plângă şi ne-au mărturisit că nu au avut parte de un masaj în toată viaţa lor, iar asta ne-a mişcat oricât de puternici din punct de vedere emoţional suntem. Urmează să organizăm o acţiune şi la Centrul de îngrijire de la Suseni“, a declarat Valeriu Cristian Bărbuică.

Persoanele vârstnice şi bolnave internate în Centrul de îngrijirire din localitatea Dobriţa, din judeţul Gorj, s-au declarat foarte mulțumite de acțiune și au ținut să le mulțumească tinerilor, pe care îi așteaptă și altădată. „Şapte reprezentanţi ai Asociaţiei de masaj şi terapii complementare au fost prezenţi la Complexul de Îngrijire şi Asistenţă Dobriţa, unde au făcut masaj de relaxare unui număr de 35 de beneficiari. A fost o activitate mai mult decât reuşită, beneficiarii declarându-se încântaţi. Le mulţumim, pe această cale, reprezentanţilor Asociaţiei şi sperăm să mai aibă loc astfel de activităţi şi în alte centre!“, a spus Minodora Sucea, purtător de cuvânt al DGASPC Gorj.

Galerie fotoVizualizări: 353

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste