(închide)

Vama Veche-sau despre un concediu într-o atmosferă specială de libertate, romantism și relaxare

 

Sigur cu toții ați auzit măcar o dată de Vama Veche, locul în care nonconformiștii de toate vârstele se întâlnesc cu același scop, să se distreze și să petreacă momente frumoase în cea mai boemă stațiune de la malul Mării Negre! Este una dintre destinațiile potrivite pentru un concediu într-o atmosferă specială de libertate, romantism și relaxare.

Am fost din nou vara aceasta la Vama Veche și m-am gânditsă împărtășesc cu voi impresiile mele din călătorie! Poate, cei care nu ați fost acolo niciodată, veți dori să mergeți! Plaja din Vama Veche este spațioasă, având în unele zone peste 200 metri, un loc amenajat pentru nudism, iar noaptea fiind populată de tinerii care se adună în jurul focurilor de tabără cântând la chitară sau participând la petrecerile organizate pe nisip.
Cazarea este asigurată de câteva hoteluri, de vile și pensiuni. Tarifele de cazare sunt mai mici în comparație cu celelalte stațiuni de pe litoralul românesc. În Vama Veche se află unele dintre cele mai originale terase și restaurante, cu mese și scaune din lemn, cu umbrele din stuf, unde sunt servite mâncăruri cu specific, de calitate și la prețuri accesibile.
Una dintre recomandările mele pentru cazare ar fi Pensiunea Artelier care oferă condiții speciale clienților. Artelier Vama Veche se află în Vama Veche, la doar 100 de metri de cea mai apropiată plajă. Oaspeții peniunii frumoase și cochete pot beneficia de camere dotate cu TV, aer condiționat, minifrigider și balcon. Pensiunea asigură micul dejun și de asemenea dispune de o varietate de preparate calitative, pe lângă domeniul culinar m-a impresionat amabilitatea angajaților, ceea ce mă face să îmi doresc să revin de fiecare dată în același loc. Staţiunea Neptun se află la 18 km de Artelier Vama Veche.

Pe final am și câteva propuneri care v-ar putea ajuta să nu ratați lucrurile esențiale din Vama Veche! Așadar, trebuie să bifați următoarele în vacanța voastră din Vama Veche: 
Plaja la Plaja de Carte
Masa de peste la Cherhana
Poze cu ușa colorată și cu pianul
O cafea și papanași la Corsaru
Și cel mai important, nu uitați să vă îndrăgostiți, fie de peisaje, fie de o persoană! Altfel, ce farmec mai are Vama....

Galerie foto



Vizualizări: 729

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste