(închide)

Dr. Radu Popa, primul medic specialist în cardiologie pediatrică din Oltenia!

 

Dr. Radu Popa, fondatorul Centrului Medical Speranţa, este primul medic cu specializare în cardiologie pediatrică din Craiova şi din Oltenia. Medicul Radu Popa este, în prezent, singurul doctor din Craiova care a obținut diploma de medic specialist în cardiologie pediatrică, după parcurgerea curriculei de rezidențiat timp de 5 ani.

În urma obţinerii noii specializări, dr. Radu Popa îşi extinde adresabilitatea din planul cardiologiei și către pacienţii tineri, de la nou-născuţi până la 18 ani. Aceasta vine în completarea evaluării adulţilor, dr. Radu Popa fiind şi medic primar cardiolog. În acest moment, dr. Radu Popa are pregătirea necesară pentru a evalua din punct de vedere cardiologic pacienții de toate vârstele.

Cele două clinici Speranţa se află pe Strada Înfrățirii, la nr. 16 şi nr. 17, Craiova. Pentru programări şi informaţii, pacienţii pot lua legătura cu echipa la numărul 0771493887. Detalii la adresa www.clinicasperanta.ro.

Sursa: https://www.gds.ro/Sanatate/2023-06-08/oltenia-are-primul-medic-specialist-in-cardiologie-pediatrica-din-grija-pentru-inimile-curajoase-ale-copiilor/

Vizualizări: 486

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste