A cântat cea mai frumoasă doină și a câștigat trofeul! Adelina Tomulescu, la prima ediție a unui festival internațional din Londra!

 

Zilele trecute, în Londra a avut loc prima ediție a unui important festival muzical. Festivalul „Big Ben Fest", ediția I sau ”Diaspora are talent” a reunit tineri și copii talentați, fiind organizat în cadrul Zilelor Românilor din Diaspora. La acest festival au participat și două concurente din județul Gorj, care u cucerit juriul cu interpretările lor: Adelina Tomulescu, trofeul la secțiunea DOINĂ și premiul I la muzică populară și Bianca Mitrică, premiul al II-lea. 

FEstivalul s-a desfășurat pe mai multe secțiuni artistice, respectiv MUZICĂ POPULARĂ & MUZICĂ UŞOARĂ (pentru categoriile de vârstă: 5-7 ani; 8-9 ani; 10-11 ani; 12-13 ani; 14-15 ani; 16-17 ani; 18 ani si peste), MUZICĂ FOLK & MUZICĂ ETNO; DANSURI POPULARE ; & DANSURI MODERNE; MUZICĂ INSTRUMENTALĂ, POEZIE , MUZICĂ PATRIOTICĂ (secţiune dedicată anului Centenar 100 ani de la UNIRE) și GRUPURI & DUETE. 

Concurenții au fost din mai multe județe ale României, dar pe podium și-au găsit un loc binemeritat interprete din Gorj și Hunedoara. Gorjencele Bianca Mitrică, fetița care a interpretat-o ăe Ecaterina Teodoroiu în filmul lui Dorin Brozbă și rovinăreanca Adelina Tomulescu au cucerit juriul cu interpretările lor. Astfel, Bianca a câștigat premiul II, iar Adelinei Tomulescu i s-a acordat Trofeul la Secțiunea DOINĂ și Premiul I la Secțiunea Muzică Populară! „Sunt bucuroasă, am câștigat TROFEUL la secțiunea DOINĂ și Premiul 1 la secțiunea MUZICĂ POPULARĂ! Am participat la Festivalul Big Ben Fest, ediția I, care a avut loc la Londra. A fost o experiență frumoasă, un concurs la care au participat foarte mulți tineri și copii talentați. Mulțumesc juriului pentru încrederea acordată și pentru steluțe!”, a spus solista Adelina Tomulescu. 

Povestea Adelinei AICI

Galerie foto



Vizualizări: 1,895

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste