Ce surprize te așteaptă la Mall? Îți iei vacanța de la DERTOUR Târgu-Jiu și primești un troller cadou!

 

Centrul comercial Shopping City (mall n.red.) Târgu-Jiu împlinește 6 ani de la deschidere luna aceasta și organizează o atractivă campanie aniversară, cu multe premii pentru clienți!  Tot luna aceasta, Agenția de turism DERTOUR  (care are sediul în Mall n.red.) aniversează doi ani de la inaugurare și vă așteaptă cu premii garantate la cumpărarea unui sejur/pachet charter de cel puțin 1000 de euro. De asemenea, nu uitați nici de campania DERTOUR “Rezervă fără obligații - avans 0% și garantat banii înapoi!” pentru achiziționarea pachetelor charter de Crăciun, Revelion și iarna 2020-2021 în Antalya și Hurghada! 

Luna octombrie, deși capricioasă din punct de vedere meteorologic, vine cu vești bune pentru clienții Mall-ului din municipiul Târgu-Jiu! Astfel, la aniversarea celor șase ani de funcționare, reprezentanții Shopping City Târgu-Jiu au pregătit o campanie cu premii atractive pentru clienți, iar Agenția de turism DERTOUR, care aniversează luna aceasta, doi ani de vacanțe de neuitat oferite turiștilor săi, v-a pregătit campania cu premii garantate! Astfel, sunteți așteptați la Mall, la sediul DERTOUR Târgu-Jiu pentru a vă bucura de campania „ACHIZITIONEAZĂ-ȚI VACANȚA DIN Agenția DERTOUR Shopping City Târgu-Jiu ȘI PRIMEȘTI CADOU UN TROLLER!”. Fetele de la Dertour Târgu-Jiu vă așteaptă în perioada 16-23 octombrie 2020 cu surprize, dar și cu cele mai bune oferte de vacanță oriunde vă doriți. Ca să beneficiați de trollerul de cabină trebuie să achiziționați în perioada 16-23 octombrie un pachet turistic format din cazare, transfer și transport cu avionul de minimul 1000 Euro din portofoliul TravelBrands. Tot în această perioadă, DERTOUR desfășoară campania “Rezerva fără obligații - avans 0% și garantat banii înapoi!” la achiziționarea pachetelor charter de Crăciun, Revelion și iarna 2020-2021 in Antalya și Hurghada!
Nu degeaba motto-ul Dertour este MEREU CU CAPUL ÎN VACANȚĂ!

Surprize la Mall

Shopping City-Mall din Târgu-Jiu va aniversa cei 6 ani cu 3 zile de oferte, premii și surprize, căci pe 16 octombrie este aniversarea singurului mall din Gorj. „Dăm petrecere de 3 zile, ca în basme, ca să te bucuri de experiențe pe cinste în mallul tău preferat! Între 16 și 18 octombrie, te întâmpinăm cu program special, de sărbătoare. Pe 16 octombrie, între 15:00 și 20:00, atmosfera de party este dată de un DJ care va pune cea mai tare muzică pe galerie, în timp ce vizitatorii sunt răsfățați cu surprize. De la ora 18:00 și până la 23:00, ne bucurăm de un super show de lasere de pe mall care se vede de la 3 km depărtare. Pe 17 și 18 octombrie, animatorii Led Robots, Mirror Man & Disco heads ne vor distra între 13:00 și 19:00. De la 12:00 și până la 20:00,  DJ-ul nostru ne va pune muzică bună în timp ce toți vizitatorii sunt răsfățați cu surprize”, au transmis cei de la Mall.

Galerie foto



Vizualizări: 967

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste