CNTV Târgu-Jiu: Promovabilitate 100% și patru elevi excepționali, cu media 10, la examenul de bacalaureat

 

După afișarea rezultatelor finale (după contestații n.red.), Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgu-Jiu felicită patru elevi excepționali care, în această sesiune a examenului maturității, au obținut media finală 10: Ștefania Blidea, Alexandru Trifu-Urzică,  Rafael Alexandru Chițan și Denis Covei! 

„Felicitări absolvenților noștri! Rezultatele lor de la examenele naționale ne bucură nespus: 4 medii de 10 la Examenul de Bacalaureat și promovabilitate 100%. Felicitări profesorilor noștri pentru devotamentul, munca și dragostea față de elevi și de școală!  O generație de aur predă astăzi ștafeta unei alte generații, reprezentată de Mihai-Alexandru Bratu, olimpic internațional la lingvistică și geografie și Alexandru-Ștefan Ișfan, olimpic internațional la fizică.

Felicitări, Ștefania Blidea! Pentru noi vei rămâne eleva dedicată cu adevărat culturii, olimpică prin definiție, iubitoare de Cuvânt și Frumos!

Felicitări, Alexandru Trifu-Urzică! Pentru noi vei rămâne model și modest, respectuos și responsabil, dedicat și delicat, implicat și invidiat!

Felicitări, Rafael Alexandru Chițan! Pentru noi vei rămâne elevul de 10: olimpic model, șef de promoție cu 10 pe linie, dedicat cu adevărat școlii tale, iubit și admirat în egală măsură de colegi și de profesori!

 Felicitări, Denis Covei! Pentru noi vei rămâne elevul pasionat, olimpic dedicat, mereu o minte rațională și sclipitoare!”, au transmis reprezentanții prestigiosului colegiu din Gorj.

Sursa: http://cntv-edu.ro/

Elevi excepționali

Unul dintre cele mai frumoase și profunde mesaje de felicitare a fost transmis de profesorul Elena Roată, omul de care se leagă destinele multor elevi absolvenți ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, omul care le-a ghidat pașii, sufletul și mintea și care le-a marcat existența. Nu susținem doar noi acest lucru, observatori din afară, ci mai ales elevii doamnei Elena Roată! 

„În numele Excelenței! E Bucurie în sufletul vostru, copii minunați! Bucurie e și în sufletul părinților voștri! În inima noastră, a profesorilor voștri, sunteți Voi, elevi excepționali! E vremea să vă mulțumim cu asupra de măsură! În numele celor mai frumoase izbânzi pe care le-am trăit împreună, Azi și Mereu îi mulțumesc copilului drag, Ștefania Blidea! Ne-am căutat, Ștefi! Ne-am gasit și am trăit împreună emoții uriașe. Am plâns și am râs cu speranță. Am locuit pamântește, am năzuit stelar. Nimeni și nimic nu ne-a zădărnicit spațiile. Pentru iubirea de Cuvânt, în numele lui, ai trecut peste orice. Ai fost mereu pe Podiumul olimpicilor naționali. Nu a fost ușor, dar a fost frumos. Frumosul și Adevărul te-au urmat în tot acest drum. Ești un copil frumos și onest, Ștefi! În jurul tău nu este decât Bucurie! Îți mulțumesc!”, a scris profesorul Elena Roată de la CNTV.

Olimpica Ștefania Blidea spune că rezultatele sale pe plan academic se datorează și minunatului om și distinsului profesor Elena Roată. „Vă mulțumesc din suflet, doamna profesoară Elena Roată! Cred cu tărie că orice rezultat transcende o dimensiune individuală și că cel de azi se datorează oamenilor dragi și părinților mei, care m-au susținut necondiționat în parcursul meu. De aceea, vă port recunoștință pentru bucuriile trăite împreună și pentru credința în destinul filologic, sub semnul căruia ne situăm. Devenirea mea din ultimii ani se datorează dumneavoastră. Vă prețuiesc enorm! Vă îmbrățișez!”, a răspuns olimpica de la CNTV.

Vizualizări: 487

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste