(închide)

Concurs ,,Ocrotim viața din pântece”! Cele mai frumoase mesaje vor fi premiate în martie

 

În perioada 15.02-28.02.2021, Asociația Down Art Therapy din Târgu-Jiu organizează concursul ,,Ocrotim viața din pântece”, ediția I. Acest concurs se adresează tuturor, indiferent de vârstă. Iată ce aveți de făcut:

1. Creați un banner/o poză cu mesaj pentru viață (provita – de ocrotire a vieții de la concepție la moartea naturală). Un exemplu mai sus. Poate fi desen, poză prelucrată și adăugat text, etc., aveți libertate deplină. Atenție! Dacă folosiți poze preluate, să fie din cele de uz liber, nu protejate de drepturi de autor! Textul poate fi propriu sau citat, neapărat în limba română. Dacă face referire la Sindromul Down, specificul nostru, cu atât mai bine!

2. Dați like paginilor de FB https://www.facebook.com/asociația.dart.tgjiu/ și https://www.facebook.com/MarsulpentruViataTgJiu (nu e obligatoriu, și cei ce nu fac asta intră în tragerea la sorți pentru premiile noastre).

3. Postați pe social media banner-ul/poza și ne trimiteți link postare, dar și banner/poza (+nume sau pseudonim), pe e-mail la [email protected]

„Ne vom concentra pe 21 zile pentru viață, perioada 1-21 martie, când vom sărbători Ziua Internațională a Sindromului Down. Prin acest concurs sărbătorim și Luna/Marșul pentru Viață (acesta neputându-se organiza pe traseul deja cunoscut la Tg-Jiu, din cauza pandemiei)”, transmit organizatorii.

4. Data limită: 28 februarie, ora 03.21 PM.

„Tragerea la sorți va avea loc pe 1 martie, iar pe 2 martie vom anunța aici și pe FB câștigătorii. Succes, tuturor! (Tot în martie, voo fi expediate și premiile câștigătorilor.) Premiile sunt: locul 1 (primul extras) – orice carte de Veronica Iani, la alegere, de pe https://www.veronicastories.com/. Update 15.02: 3 participanți vor primi câte o carte la alegere. Mulțumim, Veronica Iani!”, au transmis cei de la Asociația Down Art Therapy.

locul 2 – un telefon Maxcom MM 428 Dual SIM Dark Gray.

locul 3 – o Biblie.

locul 4 – Audiobook Măria Sa, Neagoe Basarab… – lectură dramatizată.

locul 5 – o cartelă prepay echipată cu opțiune pentru 30 zile 

locul 6 – Rucsac Discovery, Negru.

locul 7 – Minge baschet Voit.

Alte detalii pe https://asociatiadart.info/concurs/

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste