(închide)

Coronavirusul i-a distrus plâmânii! Agentul șef de poliție Gheorghe Magîlea are nevoie de ajutor ca să învingă boala

 

Este polițist și tatăl a doi copii minori, copii minunați care își privesc părintele cu atâta dragoste încât îți dau lacrimile! Agentul șef principal de poliție Gheorghe Magîlea are mare nevoie de ajutor! A fost bolnav de coronavirus și acum depinde de un aparat de oxigen. Ca să poată continua tratamentul de refacere a plămânilor afectați de o fibroză, polițistul are nevoie de 20.000 lei, bani pe care nu îi are.

La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, agentul șef principal de poliție Gheorghe Magîlea a fost diagnosticat cu coronavirus și internat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. Starea sa s-a agravat cu trecerea săptămânilor și medicii gorjeni au decis să îl transfere, chiar înainte de Crăciun, la o unitate medicală particulară din Târgu-Mureș. A stat internat acolo mai bine de o lună de zile, fiind apoi trimis acasă. Pe 26 ianuarie a ajuns din nou la familia sa, copiii așteptându-l cu nerăbdare. Din păcate, starea de sănătate a agentului șef principal de poliție nu s-a îmbunătăți, el depinzând în continuare de aparatul de oxigen. Pe perioada săptămânilor îndelungate petrecute în spital, familia Magîlea a cheltuit o sumă mare de bani, iar acum nu își mai permite financiar să continue tratamentul. Polițistul în vârstă de 47 de ani trebuie să meargă lunar la Târgu-Mureș pentru a beneficia de terapia hiperbară. Diagnosticul omului legii este unul complex și susținut de acte medicale: stare Bronhopneumonie Post-Sars Cov 2 formă severă, fibroză Pulmonară Secundară, insuficiență respiratorie acută cu necesar de oxigen, litiază Renală.  

„Am stat în spital multă vreme, s-au cheltuit foarte mulți bani. Am adunat facturile aferente și ajung la 50.000 lei. În 26 ianuarie am fost externat de la unitatea medicală particulară din Mureș, acolo am făcut terapie hiperbară care m-a ajutat. Din păcate, nu pot respira fără aparatul de oxigen. Fără el îmi scade periculos de mult saturația oxigenului din sânge și pot face atac cerebral sau infarct. Pot deceda. Aparatul de oxigen nu am avut bani să îl cumpăr, așa că l-am închiriat. Plătesc chirie lunară pentru el. Peste două săptămâni trebuie să merg din nou la terapie și apoi luna cealaltă și tot așa până când spun medicii că m-am recuperat”, a spus, pentru Pagina Olteniei, agentul principal de poliție Gheorghe Magîlea. 

Familia Magîlea locuiește în comuna Turcinești și, chiar dacă este o localitate apropiată de municipiu, uneori se mai ia curentul electric. Astăzi, când am fost la familia Magîlea, a fost una din acele zile. Ca să poată utiliza aparatul de oxigen, care merge pe curent electric, Gheorghe Magîlea și soția sa au împrumutat un generator de la un vecin. 

Până în prezent costurile medicale ale tratamentului au fost suportate de către polițist, însă necesitatea continuării acestuia, depășește posibilitățile financiare ale bărbatului și ale familiei acestuia. Au nevoie de sprijin financiar! Orice donație îi poate ajuta. Contul comunicat de familie este RO83BRDE200SV53559512000, deschis la BRD pe numele Magîlea Irina Lavinia.

Galerie foto




Vizualizări: 11,791

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste