(închide)

Luna Conștientizării și Prevenției Cancerului! Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj: „Femeile vor beneficia de investigații medicale gratuite”

 

Octombrie este Luna Conștientizării și Prevenției Cancerului! Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj organizează, în această perioadă, în mai multe localități din județ, puncte medicale de consultații și investigații pentru toți cei care vor să fie verificați de către medicii voluntari, în mod gratuit. Prima întâlnire cu pacienții a avut loc astăzi, 1 octombrie, între orele 11.00-14.00,în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu și la Motru, în Piața Nouă din Motru. Numeroase doamne s-au înscris în programul inițiat de Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj, care vor beneficia de controale medicale realizate de către medicii voluntari participanți în programul mai sus menționat. Controalele gratuite se vor realiza pe baza de programare pe parcursul lunii octombrie. 

„Vino pe 01.10.2022, între orele 11.00-14.00 , în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu sau între orele 15.00-18.00 în Piață Nouă din Motru și înscrie-te în programul inițiat de Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj! Persoanele înscrise vor beneficia de controale medicale realizate de către medicii voluntari participanți în programul mai sus menționat. Urmărește pagina de Facebook a ABC Gorj și află când ajungem în localitățile Tismana, Polovragi, Târgu-Cărbunești, Novaci și Baia de Fier!”, au transmis cei de la Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj. 

Vizualizări: 413

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste