Mobilizare pentru salvarea vieții micuțului Lucas! „Este curajul, puterea și lumina părinților săi! Trebuie ajutați!”

 

Vestea că micuțul lor Lucas este grav bolnav a dat peste cap existența unei familii din comuna Bălănești, județul Gorj. Copilul în vârstă de doi ani a fost diagnosticat cu o formă galopantă și extrem de agresivă de cancer, singura sa șansă la viață fiind o operație foarte costisitoare - 100.000 euro-, care se va putea efectua la o clinică din Turcia. Părinții lui Lucas și micuțul au mare nevoie de sprijin financiar! Lucas are nevoie de 100.000 €, iar părinții împreună cu Lucas trebuie să ajungă de urgență săptămâna viitoare în Turcia.

Fericirea unei familii de gorjeni a fost distrusă de cumplita veste că unicul lor fiu, în vârstă de doar doi anișori, este foarte grav bolnav. Și-au dorit foarte mult să aibă un copil, erau fericiți că Dumnezeu îi ajutase să îl aibă pe Lucas, dar tocmai când se simțeau cei mai împliniți, băiețelul s-a îmbolnăvit. „Eu sunt Lucas. Am doi anișori și sunt curajul, puterea și lumina părinților mei, numai că, de puțin timp, o veste cruntă le-a amărât sufletele și a năruit visele mele de-a putea gusta din ceea ce se numește COPILĂRIE, mult prea frumoasa copilărie. Am fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin tip Burkitt, o formă de cancer localizat la intestin, cu un grad de agresivitate foarte înalt (98%)”, este mesajul postat pe o pagină de socializare de părinții copilului. 

Șansa sa, o operație efectuată la o clinică din Turcia  

„Medicii din Turcia ne-au dat însă speranțe, dar tratamentul are un cost mult prea mare, mult peste puterile familiei mele: 100.000 euro. De aceea, va implor sa auziți strigatul disperat al părinților mei! Avem nevoie de bunătatea voastră pentru a reuși sa-mi primesc viața înapoi! Dumnezeu ne este alături și tot El ne-a întreptat gândurile spre voi, oameni de suflet. Doar cu ajutorul vostru voi putea rămâne îngerul fără aripi al părinților mei!”, se spune în postarea din mediul online. 

Mai mulți prieteni ai familiei, dar și dascăli au sărit în sprijinul lor și au inițiat o campanie de strângere de fonduri. Campania se derulează și online, fiind creat un grup de sprijin. Mai multe detalii despre acțiunile care se organizează pentru a ajuta la strângerea de fonduri aflați pe grup- https://www.facebook.com/groups/

De asemenea, numeroși cetățeni din orașul Târgu Cărbunești au început să doneze bani în urnele special amenajate în mai multe magazine din localitate. „Cărbuneștenii care vor să îi fie alături micuțului Lucas, o pot face fie donând în contul din postare, fie în urnele amplasate de către familia lui la La Larisa, magazinul de legume și fructe, La Felicia, MiniMarket La Felicia, Marigab Market”, se spune pe Facebook-https://www.facebook.com/photo/

Deoarece familia Dănăricu trebuie să ajungă cât mai repede în Turcia, la investigații medicale, este foarte important ca ei să primească sprijinul financiar de care au nevoie! Un copil de 2 ani poate fi salvat - și trebuie să îl salvăm - printr-un efort comun! Orice donație contează!

Donațiile se pot face în conturile de mai jos: 

RO33CECEC001946396658711 (LEI)
Danaricu Marius Lucian

RO96INGB0000999912166281 (EURO)
DANARICU MARIUS LUCIAN

Galerie foto


Vizualizări: 1,869

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste