(închide)

Profesioniștii din sănătate, invitați la cea de-a V-a ediție a Stress Congress

 

Actualii și viitorii profesioniști în sănătate sunt invitați să se înscrie și să participe la cea de-a V-a ediție a Stress Congress, care se va desfășura în perioada 6-8 octombrie 2022, on-line, din Sala de Consiliu a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Stress Congress este un eveniment național, cu participare internațională, creditat de Colegiul Medicilor din România și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, fiind destinat medicilor, rezidenților, asistenților medicali, psihologilor, studenților, farmaciștilor și tuturor persoanelor interesate.

Anul acesta, peste 70 de lectori din întreaga lume vor avea prezentari științifice, privind „Stresul, provocare multidisciplinară în noile paradigme medicale, sociale, economice și militare". Participanții vor primi diplome cu credite profesionale (medicii, medicii rezidenți și asistenții medicali) sau diplome de participare celelalte categorii de participanți (studenți, psihologi, farmaciști, etc.). Până în data de 15 septembrie 2022, persoanele interesate se pot înscrie la concursul de e-poster din cadrul Stress Congress 2022, care vizează stimularea și premierea cercetării științifice din România.

Detalii suplimentare despre eveniment, despre înscrieri sau concursul de e-poster sunt disponibile pe site-ul: https://stresscongress.org/

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste