(închide)

Se fac angajări la CJ Gorj înainte de Crăciun! Vezi ce post este vacant

 

Consiliul Județean Gorj va organiza pe 23 decembrie un nou concurs de angajare, de data aceasta fiind vorba despre ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de inspector de specialitate, gradul profesional IA. Acest este vacant, iar persoana care se va angaja va lucra în cadrul Compartimentului activități suport, Serviciul pentru transport public județean și activități suport, Direcția tehnică, investiții, infrastructură drumuri publice și transport public județean. 

Gorjenii care își doresc să se înscrie la acest concurs mai au timp până pe 13 decembrie, data limită de depunere a dosarelor, dar trebuie să se încadreze în următoarele condiții: aă fie absolvenți de studii universitare de licență sau  studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniile: științe juridice, științe administrative sau științe ale comunicării;
să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției contractuale de execuție – minimum 6 ani și 6 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 23 decembrie 2019, ora 10.00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

http://posturi.gov.ro/post/inspector-de-specialitate-ia-consiliul-judetean-gorj/

Vizualizări: 594

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste