(închide)

Superba gorjeancă ANNAIS a lansat un nou single! „Down, Down”, prima piesă în engleză a artistei

 

Miruna Cosmina Bădescu -Annais- are 23 de ani și este originară din județul Gorj. Frumoasa și talentata gorjeancă a lansat zilele trecute o piesă nouă, care are toate atuurile să devină hit! Annais-numele său de artist- a lansat primul său single în limba engleză „Down, Down”, compusă de Andy Platon și Giuseppe Handke - (Gino Manzotti) liderul trupei Dj Project.

După ce a spart gheața cu prima ei piesă „Mă adori”, lansată anul trecut în luna mai (are aproximativ 250 mii vizualizări pe canalul Youtube al artistei n.red.), ANNAIS revine cu o nouă melodie profundă, care ilustrează o poveste muzicală sensibilă.

„Piesa Down, Down a reprezentat o reală provocare pentru mine. Anul acesta mi-am setat ca obiectiv să-mi depășesc limitele și să țintesc tot mai sus. Așadar, piesa în engleză a venit la momentul potrivit. Dowm, Down este o melodie plină de emoții. De fiecare dată când o cânt îmi amintesc de cele mai dificile perioade ale mele, de care sunt mândră că m-au format omul care sunt azi și reușesc să-mi adun puterile să transpun în muzică emoțiile pe care le simt în diferite momente ale vieții. De asemenea, mă bucur că am avut onoarea de a colabora cu o echipă profesionistă și extrem de apreciată în industria muzicală. Mulțumesc echipei mele”, a spus Annais.

Compusă de Andy Platon și Giuseppe Handke - ( Gino Manzotti) liderul trupei Dj Project, single-ul Down, Down este despre puterea de a renaște din propria cenușă.

Pasionată de muzică din perioada copilăriei, Miruna sau Annais a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă din municipiul Târgu-Jiu, cu profesoara Mădălina Barbonie-Scorțanu și a câștigat, de-a lungul anilor, numeroase premii. Cânta muzică populară și talentul nativ mereu și-a spus cuvântul. Câțiva ani, Miruna a luat o pauză și nu a mai participat la concursuri, a cântat doar când avea nevoie să se „retragă” în lumea ei-așa cum singură spunea în trecut. Anul trecut, Annais a revenit în forță și are succes!
Anul acesta, ANNAIS promite multe alte proiecte muzicale și este convinsă ca anul 2023 va fi steaua ei norocoasă.

 

Galerie foto




Vizualizări: 1,171

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste