(închide)

Doi antreprenori din Țicleni vă propun cadoul perfect: aranjamente florale și miere de aur!

 

Se apropie aniversarea unei persoane dragi și nu ai inspirație în a alege darul perfect? Nu este nimic! Doi antreprenori din orașul gorjean Țicleni vin cu o idee excelentă: aranjamente florale însoțite de recipiente elegante cu miere  Royal&Natural, benefică pentru sănătatea fiecăruia dintre noi! Oricare ființă dragă din viața ta va aprecia acest cadou! Află mai jos cum poți comanda aceste daruri, dar și povestea celor doi antreprenori.

Este vară și albinele de la Stupina Royal&Natural Honey Țicleni și-au făcut treaba cu vârf și îndesat, așa că miere este din belșug! Și este aromată și naturală și foarte apreciată de cei care o consumă. Cristina Negreanu și soțul său se ocupă de stupină și vând de mai bine de 10 ani miere atât pe plan local și național, cât și internațional. În vreme de pandemie, și pentru a convinge cât mai multe persoane să consume mierea Royal&Natural, dar și să dăruiască flori persoanelor dragi, Cristina Negreanu, alături de Sorin Otărășanu, un tânăr antreprenor din Țicleni, pasionat de flori, au gândit cadou perfect! Când nu te simți inspirat în alegerea unui dar pentru o persoană iubită, poți apela cu încredere la Sorin Otărășanu, deținătorul afacerii „Grădina cu Flori” și la talentul său de a crea minunate aranjamente florale. De când colaborează cu Stupina Royal&Natural Honey, Sorin adaugă fiecărui aranjament un simpatic recipient cu miere de cea mai bună calitate. Ideea a fost primită foarte bine de clienții celor doi antreprenori.

„Vrei un aranjament deosebit, dar ai dori să adaugi și ceva dulce? Acest coșuleț care conține flori delicate și un borcănel de miere produsă de Royal&Natural este cadoul floral și dulce perfect. Indiferent de mesajul pe care vrei să-l transmiți, acest aranjament este creat să înveselească. Comenzile se fac la nr. 0758 292 603”, au transmis antreprenorii. Cei care au comandat deja produsele celor doi oameni inimoși și plini de idei, producători locali, spun că sunt excelente! „Dacă nu ești inspirat în alegerea cadoului potrivit pentru persoanele dragi ție, coșulețul cu flori și miere este alegerea potrivită. Am cumpărat pentru mama mea, de ziua ei și a fost foarte încântată!”, a spus Ionela din Dănești.

De ani de zile, atât despre produsele lui Sorin Otărășanu, cât și produsele Royal& Natural Honey sunt apreciate de clienți. Ambii producători locali muncesc foarte mult și își doresc să aibă mereu clienți mulțumiți. „Anul acesta împlinim 10 ani petrecuți în stupină, doar pentru a produce mierea de aur pentru consumatorii noștri valoroși. Producem, comercializăm și distribuim beneficiile albinelor, printr-o gamă largă de produse apicole, necesare pentru sănătatea și vitalitatea consumatorilor noștri. Până de curând, mierea a mers la export pe bază de contract sau la Asociația Crescătorilor de Albine. Vara aceasta am început colaborarea cu partenerii noștri locali de la Grădina cu Flori, considerând că această activitate are ca scop și formarea unui sistem integrat de colaborare între producători, promotori, comercianți și, nu în ultimul rând, utilizatorii diferitelor produse și servicii. Încercăm să promovăm produsele locale, produsele noastre cu tradiție, într-un parteneriat benefic pentru zona noastră și a locuitorilor de aici”, a declarat Cristina Negreanu, apicultor din Țicleni.

Povestea lui Sorin Otărășanu ați citit-o în Pagina Olteniei la începutul anului (o puteți reciti AICI!). A lucrat în străinătate și apoi a investit banii câștigați în afacerea sa-Grădina cu Flori. „Îmi doream să mă întorc acasă, la familie. Îmi doream să am solariile mele. Așa am și făcut. Am încercat să îmi fac visul să fie realitate, am terminat solarul, am cumpărat câteva mii de ghivece, am cumpărat semințe, pământ, tot ce trebuia și am început să cultiv. (…) Este o afacere de familie. (…) Acum, realizăm aranjamente dulci! Adică, darul perfect: flori și miere! Ce poate fi mai frumos! Fiecare client vrea ca aranjamentul său să exprime ceva pentru persoana care îl primește, iar eu încerc ca fiecare aranjament să aibă măcar puțin din acea persoană!”, a spus Sorin Otărășanu din Țicleni.

Dacă doriți să surprindeți plăcut persoanele dragi, comandați un aranjament floral completat de benefica miere de la Royal&Natural Țicleni!

Comenzi se pot face: AICI  și  AICI!!

Galerie foto






Vizualizări: 3,313

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste