(închide)

Festivalul Lavandinne 2021: antreprenori locali, muzică clasică, atmosferă de basm și multe alte surprize!

 

În frumoasa plantație de lavandă deținută de Ana Neagu, inspirata gorjeancă deținătoare a brandului „Lavandinne”, va avea loc o nouă ediție e Festivalului Lavandinne ! În perioada 27 iunie- 4 iulie 2021 sunteți invitați la o serie de evenimente organizate în plantația cu lavandă de la Polata-Târgu-Jiu. Ana Neagu și partenerii săi v-au pregătit o serie de surprize. Intrarea la festival este liberă! Doar dacă doriți sa participați la concertul de muzică clasică trebuie sa achiziționați un bilet(detalii mai jos). 

Unul dintre evenimentele mult așteptate de târgujieni este cu siguranță Festivalul Lavandinne, mai ales după succesul priemi ediții de anul trecut. Duminică, 27 iunie, va avea loc deschiderea eveniemntului. „Duminică între 11.00-17.00 vă așteptăm să ne bucurăm împreună de parfumul lavandei! Tot duminică, partenerii Lavandinne, ADER și Clubul Rotary vor organiza un concert de muzică clasică. Perioada festivalului se desfășoară între 27 iunie-04 iulie”, transmit organizatorii. Programul Festivalului Lavandinne va fi următorul: pe 27-28 iunie eveniemntul are loc între orele 11.00-17.00, iar în perioada 29 iunie - 04 iulie între orele 11.00-18.00. Potrivit Anei Neagu, veți putea admira și chiar achiziționa produsele antreprenorilor locali și ale meșterilor populari prezenți la Festival. Prin achiziționarea produselor meșterilor, veți susține micile afaceri din comunitate. Anul acesta, la Festivalul Lavandinne  vor participa următorii antreprenori: UMUR, atelier de print digital cu desene create special, ne dezvăluie colecția dedicată sculptorului Constantin Brâncuși și o nouă colecție lansată cu ocazia bicentenarului Revoluției de la 1821, condusă de Tudor Vladimirescu; TATAIE STUDIO - ceramică printată 3D; 2D-3D DEVELOPMENT ART - printare 3D; LAVANDINNE - decorațiuni și produse naturale cu și din lavandă; CĂMARA CU SAVOARE-rosa damascena- produse de consum; STUPINA IANIS - produse apicole; LE CHARME completează atmosfera unei zile memorabile prin minunatele piese de mobilier, readuse cu măiestrie la viață, special create pentru casele dvs.

Concert de muzică clasică

În cadrul Festivalului Lavandinne ediția a-II-a organizat de Asociația pentru Democrație Educație Respect (ADER), Lavandinne și Clubul Rotary din Târgu Jiu, în data de 27 iunie 2021 ora 18:00, se va desfășura un Concert de muzică clasică susținut de: soprana DIANA GHEORGHE, mezzosoprana LĂCRĂMIOARA CRIHANA și Baritonul Mădălin Claudiu BĂBAN. Accesul la eveniment se va realiza pe bază de invitație cu respectarea normelor de desfășurare a evenimentelor publice in vigoare la data respectivă
„Invitații se pot obține la tel: 0757063989 sau la email: [email protected]
Donația minimă este de 30 de lei și se poate face în contul
RO86BTRLRONCRT0239526902, deschis la Banca Transilvania
Toate sumele atrase în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru proiectul Dăruiește pentru viitor !, proiect prin care ne propunem să aducem copiilor din medii defavorizate, în prima zi de școală din septembrie, ghiozdane pline cu cele necesare unui elev”, au anunțat cei de la ADER.

Nu vă faceți alte planuri pentru perioada Festivalului Lavandei! Atmosfera de basm din plantația de lavandă nu poate fi egalată de altceva! Mirosul suav al florilor mov, gingășia lor, frumusețea căsuței Lavandinne, muzica clasică, toată vă vor oferi o experiență de vis!  

Galerie foto




Vizualizări: 1,798

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste